UPDATE #NOW

Πώς o κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή μας: Η νέα κανονικότητα μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2020

Πώς o κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή μας: Η νέα κανονικότητα μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα

Η ζωή μας με την πανδημία έχει ανατραπεί και στη θέση της παγιωμένης καθημερινότητάς μας, έχει εδραιωθεί μια νέα κανονικότητα, στην οποία καλούμαστε όλοι να συμμορφωθούμε. Οι συνήθειές μας και όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες, έχουν δώσει τη θέση τους σε άγνωστους όρους και σε μια νέα ρουτίνα που υπογράφεται με όρους σωματικής, αλλά και συναισθηματικής μοναξιάς. 

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν, τα νέα δεδομένα στη ζωή μας ως βασική πηγή έμπνευσης, μια γραφίστρια από το San Francisco, η Irina αποτυπώνει σε μερικά ενδιαφέροντα και χιουμοριστικά σκίτσα πώς είναι η καθημερινότητά μας συντροφιά με την πανδημία. Με άκρως ευρηματικό τρόπο, η γραφίστρια καταγράφει στα έργα της τη νέα πραγματικότητα, δηλώνοντας πως τα σκίτσα της λειτουργούν ως αγχολυτικό και ίσως, ως το αντίδοτο των διαφορετικών και αντίξοων συνθηκών, στις οποίες όλοι καλούμαστε να συμμορφωθούμε. 

Υπό τον τίτλο, "Covid Life", η συλλογή των σκίτσων είναι μια αντανάκλαση της νέας πραγματικότητας. Εστιάζει ουσιαστικά, στο πώς ο κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή μας και δείχνει τον τρόπο που επηρεάστηκαν οι διάφοροι τομείς της καθημερινότητάς μας. Από το φαγητό, τα ταξίδια, τα ψώνια, μέχρι το πώς μπορούμε πλέον να γιορτάζουμε ένα γεγονός μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάθε τομέας στη ζωή μας επανεξετάζεται και οριοθετείται από νέες, ψηφιακές δομές και πλατφόρμες. 

Δείτε μερικά από τα χιουμοριστικά σκίτσα με την υπογραφή της :

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr