ΣΤΙΛ RUNWAYS

Plus size μοντέλα πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά στο catwalk της Donatella Versace


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2020

Plus size μοντέλα πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά στο catwalk της Donatella Versace

Σίγουρα πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες ακόμη για να μπορούν πλέον όλο και περισσότερα plus size μοντέλα να συνεργάζονται με μεγάλους οίκους και να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες τους, αλλά η αρχή έχει γίνει και αυτό αποτελεί μια σημαντική είδηση στο κόσμο της μόδας και όχι μόνο. 

Η Donatella Versace πήρε την απόφαση να συμπεριλάβει για πρώτη φορά τρία plus size μοντέλα στο catwalk της για την collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και οι εικόνες είναι μοναδικές. Πιο συγκεκριμένα, η Jill Kortleve, η Precious Lee και η Alva Claire που περπάτησαν στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του οίκου.

Η σχεδιάστρια μάλιστα με μια αναρτησή της υποδέχτηκε τα μοντέλα στην "οικογένεια" Versace θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι πλέον στα catwalks της θα έχει και plus size μοντέλα και μια νέα εποχή ξεκινά για εκείνη και τον οίκο.

https://instagram.com/p/CFnA3aQlYxthttps://instagram.com/p/CFkzem_AO2khttps://instagram.com/p/CFmKQgVg3xb

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.