CELEBRITIES

H Sharon Stone αποκάλυψε με ποιον γοητευτικό star αντάλλαξε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2020

H Sharon Stone αποκάλυψε με ποιον γοητευτικό  star αντάλλαξε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί

Η Sharon Stone αποκάλυψε την Τρίτη στο Watch What Happens Live το πιο ερωτικό φιλί, που έχει δώσει ποτέ μπροστά στην κάμερα.

Μετά από τέσσερις δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Robert De Niro ήταν "μακράν" ο καλύτερος συμπρωταγωνιστής, ο οποίος της έδωσε κάποτε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί όλων των εποχών. Η 62χρονη star και ο 77χρονος ηθοποιός είχαν ανταλλάξει αυτό το φιλί για τις ανάγκες της ταινίας Casino, που προβλήθηκε το 1995. 

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, "Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός. Η σκηνή ήταν πραγματικά υπέροχη οπότε δεν ξέρω, κυρίως εξαιτίας του θαυμασμού μου γι' αυτόν τον άντρα, αν θα μπορούσε να συγκριθεί στα μάτια μου κάποιος άλλος μαζί του". 

jenny.gr
Εντυπωσιακή, πρόσχαρη και ανέμελη η Sharon Tate είχε όλη τη ζωή μπροστά της

Photo Credits: Universal Pictures

Η ηθοποιός μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως "ακόμη κι αν ο DeNiro τη χτυπούσε στο κεφάλι με ένα σφυρί, εκείνη θα παρέμενε το ίδιο ενθουσιασμένη μαζί του". Η star του Bασικού Ενστίκτου παραμένει μέχρι σήμερα στα 62 της, εκθαμβωτική και αφήνει τους πάντες άφωνους με την νεανική και σέξι εικόνα της. 

jenny.gr

Photo Credits: Universal Pictures 

Η συνεργασία της με τον Robert De Niro στη συγκεκριμένη ταινία φαίνεται πως παραμένει ανεξίτηλη στην πορεία της καριέρας της ενώ ο star έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα με τους "best kissers" του κινηματογράφου! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.