UPDATE #NOW

4+1 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είναι γεννημένοι τον Αύγουστο


The Jennettes

1 Αυγούστου 2020

4+1 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είναι γεννημένοι τον Αύγουστο

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο, είναι ελεύθερα πνεύματα και η συναναστροφή μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετή. Παρακάτω, ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων, που ήρθαν στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και διακρίνονται για την προσωπικότητά τους.

1. Δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο να εκμαιεύσετε πληροφορίες για το πώς νιώθουν όσοι έχουν γεννηθεί αυτό τον μήνα. Τους είναι πολύ πιο εύκολο να καταγράψουν τα συναισθήματά τους σε μια κόλλα χαρτί, αλλά δύσκολα θα τα εκφράσουν μέσω της ομιλίας τους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολλά από αυτά τα άτομα μπορούν να γίνουν επιτυχημένοι συγγραφείς καθώς έχουν την τάση να κάνουν λέξεις, τα συναισθήματα. Μάλιστα, αν θέλουν να εκφραστούν, όπως να σου αποκαλύψουν κάτι, προτιμούν να σου στείλουν γραπτό μήνυμα.

2. Δεν εντυπωσιάζονται εύκολα

Μπορεί να κάνετε τα πάντα για να τους τραβήξετε την προσοχή, αλλά θα συνεχίσουν να αδιαφορούν για εσάς εάν δεν έχετε μπει στο πεδίο τους ενδιαφέροντος τους. Μάλιστα, όταν πρόκειται για τα συναισθηματικά, τα άτομα αυτά έχουν υψηλές προσδοκίες και γίνονται ιδιαίτερα επιλεκτικά πριν μπουν σε σχέση. Αναζητούν την αυθεντικότητα στον υποψήφιο σύντροφό τους και αν τον βρουν, τότε θα εκτιμήσουν πολύ τη γνήσια ταυτότητά του. Συνεπώς, μπορούν να εντυπωσιαστούν αλλά δεν ενθουσιάζονται τόσο εύκολα όσο κάποιο άλλο άτομο.

3. Μπορούν να υπομείνουν τον πόνο

Ακόμη και όταν πονούν υπερβολικά πολύ, δύσκολα θα το εξωτερικεύσουν. Για την ακρίβεια, όσοι έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο, δεν θέλουν σχεδόν ποτέ να δείχνουν ότι δεν είναι καλά, καθώς αισθάνονται ότι γίνονται πρωταγωνιστές ενός τραγικού ρόλου, που δεν ταιριάζει στη φύση τους. Προτιμούν να κρατούν οποιοδήποτε αρνητικό ή επίπονο συναίσθημα για τον εαυτό τους, καθώς δεν θέλουν οι άλλοι να γνωρίζουν πώς πραγματικά νιώθουν. Μπορεί να κλάψουν εύκολα για το παραμικρό, αλλά όταν τύχει κάτι σοβαρό στη ζωή τους, προτιμούν να "θάψουν" τον συναισθηματικό τους πόνο ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί από τους άλλους.

4. Είναι τελειομανείς

Όσοι έχουν γεννηθεί τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, θέλουν να κάνουν τα πάντα τέλεια. Δεν μπορούν να ολοκληρώνουν μια δουλειά, κάνοντάς τη αρκετά καλά. Θέλουν πάντα το αποτέλεσμα να είναι άριστο, καθώς θέτουν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα απόδοσης. Μάλιστα, ασκούν έντονη αρνητική κριτική στον εαυτό τους όταν δεν φτάνουν αυτά τα πρότυπα, ανησυχώντας πάρα πολύ για το πώς θα τον κρίνουν οι άλλοι άνθρωποι. Στην ουσία, Δεν αφήνουν καθόλου χώρο για λάθη αφού με το που εντοπίσει ένα λάθος, άμεσα το διορθώνουν.

5. Είναι πολύ δοτικοί

Μπορεί να μη θέλουν να εκφράζονται αλλά όταν το κάνουν, τότε γίνονται πολύ δοτικοί και εκφράζουν χωρίς όρια αυτό που πραγματικά νιώθουν. Γι' αυτό εάν μπείτε στην καρδιά ενός τέτοιου ατόμου, δύσκολα θα βγείτε καθώς επενδύει πολύ συναισθηματικά και θα κάνει τα πάντα για να σας βλέπει καλά. Το ίδιο ισχύει και σε φιλικό επίπεδο, αφού οι φίλοι είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους.