WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δείτε πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά μέσα σε ένα μήνα


Τζουλιάννα Καρνέζη

25 Μαΐου 2020

Δείτε πώς θα χάσετε λίπος από την κοιλιά μέσα σε ένα μήνα

Όπως είναι γνωστό η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση αποτελούν δυο σημαντικές συνήθειες που μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Ωστόσο υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες, που εάν τις υιοθετήσετε θα καταφέρετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά σε ένα μόλις μήνα. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε. 

Περιορίστε τη ζάχαρη. Επικεντρωθείτε στην κατανάλωση περισσότερων φρούτων και λαχανικών και μειώστε την κατανάλωση γλυκών, όπως μπισκότα, σοκολάτες. Βάζοντας περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας, θα καταφέρετε να περιορίσετε  το άσκοπο τσιμπολόγημα και θα νιώθετε κορεσμό, με αποτέλεσμα να μειωθεί και το κοιλιακό λίπος.

Ακούστε το σώμα σας. Κάθε φορά που θέλετε να φάτε, κάντε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας: Πεινάω πραγματικά ή μήπως βαριέμαι και γι αυτό θέλω να τσιμπολογήσω; Επίσης είναι σημαντικό να πίνετε ένα ποτήρι νερό, πριν κάνετε επιδρομή στο ψυγείο, γιατί πολλές φορές το σώμα μας μπερδεύει τη δίψα με την πείνα.

Κοιμηθείτε περισσότερες ώρες το βράδυ. Προσπαθήστε να πηγαίνετε για ύπνο μια ώρα πιο νωρίς από ό,τι συνήθως, έτσι ώστε να κοιμάστε 7 με 8 ώρες χωρίς διακοπές. Μελέτες έχουν δείξει πως ο ποιοτικός ύπνος είναι συνδεδεμένος με τη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους.

Βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε. Για να σταματήσετε την υπερκατανάλωση τροφής λόγω τους στρες, προσπαθήστε να βρείτε άλλους τρόπους εκτόνωσης, όπως ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια, μια βόλτα ή το διάβασμα. Κάντε κάθε μέρα κάτι που σας κάνει ευτυχισμένους , ακόμα κι αν είναι μόνο για 10 λεπτά, και σίγουρα θα νιώθετε πιο ήρεμοι και χαλαροί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.