CELEBRITIES

H Pink και ο γιος της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπισή του


The Jennettes

5 Απριλίου 2020

H Pink και ο γιος της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την αντιμετώπισή του

H Pink και ο γιος της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποίησει το γεγονός, θέλοντας να βοηθήσει να καταλάβουν οι συμπολίτες της ότι είναι πολύ εύκολο να νοσήσουν από τον ιό.

Η ίδια έχει αναρρώσει εντελώς και μάλιστα έκανε δωρεά 1 εκατομμύριο δολάρια για τη μάχη κατά του ιού. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο της και αποκάλυψε πως και ο μικρός παρουσίασε συμπτώματα του ιού και αμέσως απομονώθηκε στο σπίτι, όπως και όλη η οικογένειά.

Μαμά και γιος είναι πλέον καλά και η pop τραγουδίστρια έγραψε τα εξής στο Instagram:

«Πριν από 2 εβδομάδες, ο 3 ετών γιος μου Jameson και εγώ είχαμε συμπτώματα του Covid-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μου είχε πρόσβαση σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Η οικογένειά μου ήταν ήδη σε καραντίνα στο σπίτι, πράγμα που συνεχίσαμε να κάνουμε και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Μετά από λίγες ημέρες κάναμε το τεστ ξανά και ευτυχώς βγήκε αρνητικό».

Η μεγάλη δωρεά που κάνει, θα γίνει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Temple, που βρίσκεται στην πατρίδα της Πενσυλβάνια και στο Mayor Emergency Covid-19 Crisis Fund του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.