CELEBRITIES

Το συγκλονιστικό video των 30'' του Matthew McConaughey: «Μείνετε σπίτι, είμαστε σε πόλεμο με τον ιό»


The Jennettes

31 Μαρτίου 2020

Το συγκλονιστικό video των 30'' του Matthew McConaughey: «Μείνετε σπίτι, είμαστε σε πόλεμο με τον ιό»

Ο Matthew McConaughey μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα στο κοινό και καλεί τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Ανεβάζοντας ένα video 30'' στο Twitter τη Δευτέρα, ο διάσημος ηθοποιός παροτρύνει μέσα από αυτό, τους fans του να τηρήσουν τον αυτοπεριορισμό τους και να δείξουν συνέπεια. 

Το video δείχνει από τη μία πλευρά, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται και πασχίζει καθημερινά για τις ανθρώπινες ζωές ενώ από την άλλη, την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι.

Παρουσιάζοντας δραστηριότητες, όπως η κηπουρική και η γυμναστική, αναφέρει πως έχουμε χρέος να #μένουμε_μέσα για να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση του "ιού με τον οποίο είμαστε σε πόλεμο". 

"Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο 50χρονος ηθοποιός. "Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι". Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, "Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.