CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μάς δείχνουν πώς να περάσουμε πρωτότυπα τον χρόνο στο σπίτι


The Jennettes

30 Μαρτίου 2020

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μάς δείχνουν πώς να περάσουμε πρωτότυπα τον χρόνο στο σπίτι

Όσο #μένουμε_σπίτι, πρέπει να αξιοποιούμε την ευρηματικότητα και τη φαντασία μας ώστε να μην πλήττουμε, πηγαίνοντας από τον έναν ίδιο χώρο στον άλλο.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, αφού μετέτρεψαν την πίσω αυλή του σπιτιού τους σε "προπονητικό camp" για να παίζει όλη η οικογένεια μαζί baseball, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο μέσα στο σπίτι.

Εστιάζοντας στην αξία του να ερχόμαστε πιο κοντά με τους ανθρώπους μας, ο Alex Rodriguez έγραψε μεταξύ άλλων, κάτω από τη δημοσίευσή του στο Instagram, "Γελάσαμε, κάναμε ασκήσεις. Είναι μία καλή υπενθύμιση για το πόσο καλά μπορούμε να περνάμε στο σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάμε... απλά με ένα μπαστούνι, με γάντια και μερικές μπάλες". 

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος χαρακτηριστικά, "Σε καιρούς που οι άνθρωποι υποχρεούνται να μένουν ο ένας μακριά από τον άλλον, μπορούμε να συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους για να νιώθουμε ότι είμαστε κοντά". Παρακολουθώντας την ευρηματική ιδέα της οικογένειας στο παραπάνω video, θα μπορέσετε σίγουρα, κι εσείς να σκεφτείτε πρωτότυπες ιδέες που θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά σαν οικογένεια εν μέσω του social distancing. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.