Επιτέλους έγινε: Όλο το PornHub ελεύθερο στην Ελλάδα (pics)

Gazzetta team
Επιτέλους έγινε: Όλο το PornHub ελεύθερο στην Ελλάδα (pics)
To PornHub αποφάσισε να... ανακουφίσει όσους είναι σπίτι λόγω καραντίνας, προσφέροντας δωρεάν το Premium περιεχόμενό του.

Το PornHub δεν είναι τυχαία το νούμερο 1 site ερωτικού περιεχομένου, καθώς αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί τις περισσότερες φορές τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κόσμου.

Όταν λοιπόν επιβλήθηκε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού στην Ιταλία και την Ισπανία, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν το Premium περιεχόμενό του σε όσες IP είναι από τις χώρες αυτές.

Πλέον, το μέτρο αυτό υπάρχει στις περισσότερες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

@solazolareal doing her part and staying home #phworthy #stayhomehub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

Έτσι, αποφασίστηκε να προσφέρει σε όλους, χωρίς περιορισμούς, πλήρη πρόσβαση στο site του, για τον επόμενο μήνα. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θα απογειώσει την επισκεψιμότητά του.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος της εταιρίας, μιλώντας σχετικά είπε: «Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να “βάλουμε ένα χεράκι” για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους. Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλους τους performers, το PornHub θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των videos τους, κρατώντας μόνο ένα 15% για λειτουργικά έσοδα.

Παράλληλα έχει δωρίσει 50.000 χειρουργικές μάσκες σε οργανισμούς στις ΗΠΑ, αλλά και 50.000 ευρώ σε οργανισμούς στην Ευρώπη.

@meganlovetome and @bratnasty69 together is almost too much #phworthy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις