Η νύφη τον απατούσε κι εκείνος την ξεμπρόστιασε μπροστά στους καλεσμένους (pic)

Gazzetta team
Η νύφη τον απατούσε κι εκείνος την ξεμπρόστιασε μπροστά στους καλεσμένους (pic)
Την εκδίκησή του πήρε ένας απατημένος γαμπρός στη Σιγκαπούρη από τη σύντροφό του, καθώς κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού, πρόβαλε βίντεο με τις ανήθικες πράξεις της.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ειδικά όταν μιλάμε για απιστία τις παραμονές του γάμου ενός ζευγαριού.

Οι υποψίες είχαν μπει από καιρό στο μυαλό του μέλλοντα συζύγου, για αυτό και αποφάσισε να προσλάβει έναν ειδικό, ώστε να διαπιστώσει το κατά πόσο πιστή είναι η γυναίκα που θα παντρευόταν.

Και τα αποτελέσματα της παρακολούθησης δεν του ήταν καθόλου ευχάριστα, με την ντετέκτιβ να του αποκαλύπτει πώς η μέλλουσα γυναίκα του τον απατούσε συστηματικά με άλλον άντρα.

Ο απατημένος άντρας, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Φρόντισε να πάρει στα χέρια του το αποδεικτικό υλικό της απιστίας και συνέχισε να προσποιείται ότι δε συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι την ημέρα της τελετής βέβαια, όπου όλα αποκαλύφθηκαν με εκκωφαντικό τρόπο.

Την ώρα που στα νideo wall της γαμήλιας δεξίωσης παιζόταν ένα βίντεο με διάφορες στιγμές του ζευγαριού, ξαφνικά στην οθόνη εμφανίστηκαν σκηνές της νύφης με τον εραστή της σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η ντροπιασμένη νύφη έγινε καπνός από τη δεξιώση, ενώ ο ντετέκτιβ δήλωσε ότι όταν ο σύζυγος του ζήτησε τα αποδεικτικά στοιχεία νόμιζε ότι απλώς θα χώριζε. Όμως, ο απατημένος άντρας, απλώς ετοίμαζε την εκδίκησή του.