Η άλλη πλευρά του Χιου Χέφνερ (pics)

Gazzetta team
Η άλλη πλευρά του Χιου Χέφνερ (pics)
Στήριξη στους πληγέντες από τους τυφώνες Ίρμα και Χάρβεϊ, κοινωνικές ανησυχίες και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων.

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους, ίσως για έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους άντρες στον κόσμο. Ο λόγος για τον ιδρυτή του PlayBoy, Hugh Hefner, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στα 91 του χρόνια.

Και μπορεί οι περισσότεροι στο άκουσμα του ονόματός του να έκαναν συνειρμούς σεξουαλικού περιεχομένου, τα τελευταία τιτιβίσματά του, όμως, στο Τwitter, τους διαψεύδουν.

Κι αυτό διότι, στις τελευταίες του αναρτήσεις φάνηκε μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του, καθώς παρότρυνε τους συμπατριώτες του να σταθούν δίπλα στους πληγέντες των πρόσφατων φυσικών καταστροφών που χτύπησαν τις Η.Π.Α., καλώντας τους Αμερικάνους να συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών μέσω του ιδρύματος One American Apeal.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που βγήκε προς τα έξω το ανθρώπινό του πρόσωπο, καθώς στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί υπέρ τόσο των κοινωνικών ελευθεριών και δικαιωμάτων μέσω του ιδρύματος που φέρει το όνομά του, όσο και υπέρ της έρευνας για τη διάσωση διαφόρων ειδών ζώων κι ειδικότερα των αγαπημένων του λαγών.