Και κάπως έτσι τέλειωσαν οι δικαιολογίες σου για να μη γυμναστείς (pics & vid)

Gazzetta team
Και κάπως έτσι τέλειωσαν οι δικαιολογίες σου για να μη γυμναστείς (pics & vid)
Ο χειμώνας πλησιάζει και ήρθε η στιγμή να χάσουμε τα κιλά του καλοκαιριού καθώς κατέπεσε και η τελευταία δικαιολογία που είχαμε για να μη ξεκινήσουμε γυμναστική.

Ποιες είναι οι 2 πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που λέμε για να μην ξεκινήσουμε γυμναστική, πέρα φυσικά από το «βαριέμαι»;

1. Δεν προλαβαίνω.

Λάθος, καθώς όλες οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι και 45 λεπτά τη μέρα γυμναστική είναι υπεραρκετά για να φτιάξεις το σώμα σου και να έρθεις σε φόρμα.

2. Είναι ακριβό το γυμναστήριο.

Μπορεί πριν μερικά χρόνια να ίσχυε καθώς οι τιμές είχαν κάπως ξεφύγει, αλλά πλέον με τόσες προσφορές που κάνουν τα γυμναστήρια, σίγουρα θα βρεις κάποια που μπορεί να αντέξει η τσέπη σου.

Και μετά βέβαια καταφεύγαμε στην τελευταία, εκείνη τη μια δικαιολογία που φυλούσαμε σαν κόρη οφθαλμού για όταν κατάπεφταν οι προηγούμενες:

«Δεν μπορώ να γυμναστώ γιατί θέλω να ακούω την αγαπημένη μου μουσική παντού και δεν μπορώ να τρέχω ή να σηκώνω βάρη ή να κολυμπάω με τα ακουστικά! Μου σπάνε τα νεύρα τα καλώδια».

Και βέβαια αυτό ήταν σωστό και δίκαιο.

Γιατί αν θες να περάσεις κάποια ώρα στο γυμναστήριο είναι βασικό να ακούς μουσική.

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος, να μην αποσπάται η προσοχή σου και να κάνεις σωστά τις ασκήσεις. Επίσης με τη σωστή μουσική παίρνεις δύναμη, «φτιάχνεσαι και πορώνεσαι» που λέμε για να συνεχίσεις να σηκώνεις βάρη ή να τρέχεις και να κολυμπάς.

Και κάπως έτσι καταρίφθηκε και η τελευταία σου δικαιολογιά για να μη ξεκινήσεις να αθλείσαι.

Γιατί η Sony κυκλοφόρησε τα Sony WS620 τα ασύρματα σούπερ αδιάβροχα αθλητικά ακουστικά για να σε σηκώσει επιτέλους από τον καναπέ!

Ναι, καλά διάβασες, και ασύρματα γράψαμε και αδιάβροχα!

Τα αδιάβροχα τα Sony WS620 είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ λόγω του εργονομικού σχεδιασμού προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα και άνεση. Κοινώς τρέξε, κολύμπα, κάνε ορειβασία ή χορό, τα ακουστικά αυτά ΔΕΝ πρόκειται να βγουν από τα αυτιά σου!

Γιατί πολυ απλά, τα Sony WS620 είναι ιδανικά για κάθε αθλητική δραστηριότητα!

Για αυτό κατασκευάστηκαν άλλωστε! Για να μπορείς να προπονείσαι χωρίς περιορισμούς, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη σου μουσική.

Και επειδή είναι και αδιαβροχα, δε σταματάς πουθενά! Μπορείς να κάνεις τζόκινγκ μέσα στην καταιγίδα, να κολυμπάς σε ανοιχτή θάλασσα και να μη σε νοιάζει τίποτα. Γενικά να προπονηθείς όσο πιο σκληρά μπορείς!

Τα Sony WS620 θα είναι πάντα εκεί: στα αυτιά σου να παίζουν την μουσική που θες.

Βγαίνουν και σε 4 σούπερ χρώματα για να διαλέξεις: μαύρο, λευκό-γκρι, πράσινο λάιμ και μπλε.

Φορτίζουν σε 3 λεπτα που είναι ικανά για αναπαραγωγή 60 λεπτών μουσικής ενω η χωρητικότητά τους φτάνει έως τα 16 GB!

Τέλος μπορείς να απαντάς σε κλήσεις και να αλλάζεις τραγούδια με το μικρό, splashproof τηλεχειριστήριο.

Και επειδή με τα καινούργια αδιάβροχα Sony WS620, η outdoor προπόνηση έγινε πιο εύκολη από ποτέ επιλέξαμε για εσένα και 3 playlists για να φορτώσεις στο κινητό σου να ακούς σε κάθε προπόνηση.

Για το τρέξιμο

Για το γυμναστήριο

Για το κολύμπι

Καλή προπόνηση λοιπόν...