Χειραψίες Τραμπ η... επιστροφή: Έδωσε το χέρι στη Μελάνια και την έδιωξε άρον-άρον (vid)

Gazzetta team
Χειραψίες Τραμπ η... επιστροφή: Έδωσε το χέρι στη Μελάνια και την έδιωξε άρον-άρον (vid)
Κάποια μέρα θα γραφτεί βιβλίο για τις χειραψίες του Ντόναλντ Τραμπ! Αυτή την φορά έδωσε το χέρι στη σύζυγό του κι έπειτα την... έσπρωξε για να φύγει από δίπλα του.

Από τον πρώτη μέρα της προεκλογικής του εκστρατείας, άρχισαν να εντοπίζονται και να απομονώνονται αμήχανες στιγμές και περίεργες συμπεριφορές ανάμεσα στον πρόεδρο Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια.

Αξιομνημόνευτες θα μείνουν οι αποτυχημένες προσπάθειες να της πιάσει το χέρι, αλλά και οι εκφράσεις προσώπου της Πρώτης Κυρίας κατά την ορκωμοσία. Στην μεγάλη αυτή συλλογή έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα βίντεο το οποίο για κάποιους αναδεικνύει ένα τεράστιο επικοινωνιακό πρόβλημα ή και ένα γενικότερο πρόβλημα συμπεριφοράς. Για μερικούς αυτό δείχνει πολύ περισσότερα για τη σχέση του προεδρικού ζευγαριού...

Το στιγμιότυπο είναι από την κοινή τους επίσκεψη στην στρατιωτική βάση Joint Base Andrews. H Mελάνια αναφωνεί τον πρόεδρο μπροστά στους συγκεντρωμένους και εκείνος πλησιάζει καμαρωτός στο μικρόφωνο και της απλώνει το χέρι. Μετά την αμήχανη χειραψία -που καθόλου ταιριαστή δεν ήταν για ένα ζευγάρι- την διώχνει από δίπλα του. Και το κάνει πολύ άκομψα και με τρόπο που αρκετοί βρήκαν αγενή και περίεργο.

Πηγή: lifo.gr