Πετρούπολη: «Εφιαλτικός ο τρόπος που επήλθε ο θάνατος της 18χρονης» (vid)

Gazzetta team
Πετρούπολη: «Εφιαλτικός ο τρόπος που επήλθε ο θάνατος της 18χρονης» (vid)
Εφιαλτικό χαρακτήρισε τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος της 18χρονης μετά από βίαιη επίθεση από τον πατέρα της στο σπίτι τους στην Πετρούπολη.

Αφού τη μαχαίρωσε, προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι. Η οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη κατέληξε την Κυριακή στον θάνατο του 18χρονου κοριτσιού λίγες ημέρες μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του από τον 55χρονο πατέρα.

«Καμία μητέρα να μη ζήσει τον πόνο και την οδύνη, στην οποία βρίσκεται η εντολέας μου. Ο τρόπος με τον οποίο επήλθε ο θάνατος σε αυτό το νεαρό κορίτσι είναι εφιαλτικός, οι πρώτες εικόνες του ιατροδικαστή περιγράφουν τη νοσηρότητα και την κατάσταση της φρίκης που έζησε και βίωσε αυτό το νεαρό πλάσμα στα χέρια του πατέρα της», δήλωσε στον Alpha η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 18χρονης.

Η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του 55χρονου σημείωσε ακόμη: «Έχω την εντολή για λογαριασμό της μάνας και της οικογενείας να κινηθώ νομικά εναντίον του δράστη – πατέρα. Και μάλιστα τις επόμενες ώρες θα δηλώσω παράσταση πολιτικής αγωγής για τα ποινικά αδικήματα που τέλεσε εις βάρος του αδικοχαμένου κοριτσιού».

Η κηδεία της 18χρονης θα γίνει στη γενέτειρα της μητέρας της, την Κέρκυρα.

Πηγή: newsbeast.gr