Επτά κοπέλες έβγαιναν με τον ίδιο άντρα και έγιναν κολλητές! (pics)

Gazzetta team
Επτά κοπέλες έβγαιναν με τον ίδιο άντρα και έγιναν κολλητές! (pics)
Ένας παράτολμος άνδρας δεν δίστασε να διατηρεί παράλληλη σχέση με επτά κοπέλες, αλλά το λάθος του με ένα μήνυμα στο Snapchat κατέστρεψε τα πάντα και γέννησε μια δυνατή φιλία!

Είναι σπάνιο, ακόμα και το φαινόμενο να έρθουν κοντά δυο γυναίκες, που στο παρελθόν είχαν συνάψει σχέση με τον ίδιο άντρα. Το να γίνουν όμως παρέα… 7(!) γυναίκες με το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό, ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας.

Ο Νέιθαν, πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας, έκανε το «λάθος» να αγνοήσει έναν βασικό κανόνα λειτουργίας του Snapchat. Επειδή προφανώς… βαριόταν να στείλει μήνυμα σε καθεμία από τις κοπέλες στο… χαρέμι του, έφτιαξε ένα γκρουπ, τις έβαλε μέσα και έγραψε «Γειά σου όμορφη», νομίζοντας ότι μόνο η καθεμία ξεχωριστά μπορούσε να το διαβάσει.

Για κακή του τύχη, οι γυναίκες είδαν ότι το γκρουπ είχε… πολυκοσμία! Μία μάλιστα έσπευσε να μετονομάσει το γκρουπ, βγάζοντάς το «Τα όμορφα κορίτσια του Νέιθαν» και όλες μαζί άρχισαν να εξιστορούν τις ιστορίες τους. Ο Νέιθαν τις μπλόκαρε και στη συνέχεια οι κοπέλες άρχισαν να κανονίζουν να βγουν ραντεβού για να τα πουν!

Δείτε τις φωτογραφίες: