Εγκλωβίστηκαν στο μετρό για δύο ώρες σε γεμάτο συρμό! (pic & vid)

Gazzetta team
Εγκλωβίστηκαν στο μετρό για δύο ώρες σε γεμάτο συρμό! (pic & vid)
Στο εσωτερικό του συρμού δεν υπήρχαν φώτα ούτε και κλιματισμός...

Σε πραγματικό εφιάλτη μετατράπηκε η διαδρομή ενός συρμού του μετρό της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, όταν το τρένο χάλασε σε ώρα αιχμής ενώ στο εσωτερικό του βρίσκονταν στριμωγμένα εκατοντάδες άτομα, με αποτέλεσμα να «μείνει» στα μισά μιας σήραγγας.

Οι επιβάτες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο ασφυκτικά γεμάτο τρένο για σχεδόν δύο ώρες, βυθισμένοι στο σκοτάδι και χωρίς κλιματισμό, ιδρώνοντας και περιμένοντας να έρθει κάποιος να τους βοηθήσει.

Τελικά κατέφθασε ένας άλλος συρμός που «έσπρωξε» το χαλασμένο τρένο μέχρι τον πιο κοντινό σταθμό. Ακόμα και εκεί όμως ο «εφιάλτης» των επιβατών δεν έλεγε να τελειώσει, αφού οι πόρτες φράκαραν και για αρκετά λεπτά οι πανικόβλητοι Νεοϋορκέζοι προσπαθούσαν μάταια να τις ξεμπλοκάρουν με τα χέρια τους, με ομπρέλες, χαρτοφύλακες και άλλα αντικείμενα.




Σύμφωνα με τα άτομα που βρίσκονταν στην αποβάθρα, από το εσωτερικό του συρμού με τα θολωμένα (λόγω ζέστης) τζάμια ακούγοντας κραυγές, φωνές και απελπισμένες εκκλήσεις για βοήθεια, ενώ αποτελεί «θαύμα» πώς δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα λόγω του πανικού που επικρατούσε μέσα στο τρένο.

Τελικά, μετά από 10 λεπτά, η ομάδα των μηχανικών κατάφερε να ξεμπλοκάρει τις πόρτες και οι ανακουφισμένοι επιβάτες ξεχύθηκαν έξω, μούσκεμα στον ιδρώτα αλλά ανακουφισμένοι και αποφασισμένοι να... βάλουν το περπάτημα στη ζωή τους.

Πηγή: protothema.gr