Η Bασίλισσα Ελισάβετ έχει λογαριασμό στο Facebook, αλλά είναι κρυφός

Gazzetta team
Η Bασίλισσα Ελισάβετ έχει λογαριασμό στο Facebook, αλλά είναι κρυφός
Όλοι έχουν Facebook η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα είχε; Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να ενημερώνεται συνεχώς.

Την στιγμή που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στην απόφαση του πρίγκηπα Φιλίππου της Αγγλίας να εγκαταλείψει τα βασιλικά καθήκοντά του, η εφημερίδα Daily Mail ταράζει τα νερά αποκαλύπτοντας ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει ένα μυστικό λογαριασμό στο Facebook.

Η εφημερίδα δεν αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας υπό τον τίτλο “TheBritishMonarchy” αλλά έναν εντελώς προσωπικό λογαριασμό της ίδιας της Ελισάβετ, μια μια πολύ προσωπική και ιδιαίτερη λίστα φίλων.

Παρά τα 91 χρόνια της η Βασίλισσα χρησιμοποιεί την τεχνολογία και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις. Διαθέτει ένα από τα πιο τελευταία μοντέλα iPhone, μπορεί να χειρίζεται εφαρμογές ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων, και χρησιμοποιεί επίσης ένα leptop και ένα iPad.

Το συγκεκριμένο κινητό χρησιμοποιεί ειδική κρυπτογράφηση και θεωρείται ως ένα από τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικώς στον κόσμο, άτρωτο από τους χάκερ.

Οι δύο πιο στενοί φίλοι της με τους οποίους της αρέσει αν συνομιλεί με γραπτά μηνύματα είναι η κόρη της πριγκίπισσα Αννα και ο Τζον Γουόρεν, ο δάσκαλος της για την ιππασία και γαμπρός του στενού φίλου της Κόμητα του Κάρναβον.

Η προσωπική γραμματέας της Βασίλισσας, η Αντζελα Κέλι κρατά το τηλέφωνο πάντα φορτισμένο.

Πηγή: thetoc.gr