Πήγε για μπίρες με τους κολλητούς του, γύρισε σπίτι και είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο στο στοίχημα

Gazzetta team
Πήγε για μπίρες με τους κολλητούς του, γύρισε σπίτι και είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο στο στοίχημα
Όταν Ο Θεός σου «χρωστάει» λεφτά - Έτσι έγινε και με έναν τύπο από την Αγγλία που με 20 μόνο ευρώ κέρδισε περίπου 1 εκατομμύριο

Να έχεις κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ και να σκέφτεσαι να πάρεις και... δεύτερη μπίρα επειδή δεν σε φτάνουν τα χρήματα!

Αυτό «έπαθε» και ένας Βρετανός που διατήρησε την ανωνυμία του, την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ένας μεσήλικας Άγγλος από το Λέστερ, έπαιξε την Παρασκευή το απόγευμα το καθιερωμένο του στοίχημα στις ιπποδρομίες, ποντάροντας 19 λίρες (περίπου 22 ευρώ), και μετά όπως όλοι οι Βρετανοί πήγε στην παμπ.

Γυρίζοντας όμως σπίτι του, και έχοντας πιεί τα ποτάκια του, αποφάσισε να ανοίξει το Internet να δει πως πήγε το στοίχημά του.

Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, διαπίστωσε πως με τα 20 ευρώ του, είχε πιάσει το απόλυτο στις κούρσες, κερδίζοντας περίπου 830 χιλιάδες λίρες, δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ!

«Παίζω αυτό το στοίχημα σχεδόν για είκοσι χρόνια και κερδίζοντας το επιτέλους είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής», είπε στην Mirror ο υπερτυχερός.

«Με τα χρόνια έχω πλησιάσει μερικές φορές στο απόλυτο, αλλά προφανώς ποτέ δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο! Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να στοιχηματίζω μετά από αυτό, αισθάνομαι ότι έχω επιτύχει το στόχο μου. Το πρώτο μου στοίχημα ήταν το 1986, νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσω. Δεν έπαιζα ποτέ μονά πάντα πολλά μαζί γιατί περίμενα να πιάσω την "καλή". Επιτέλους έγινε», κατέληξε ο Βρετανός στην Mirror.

Ο Simon Clare, διευθυντής της εταιρίας στοιχημάτων, είπε στην εφημερίδα: «Αυτή είναι η πιο απίστευτη ιστορία στοιχήματος που έχουμε συναντήσει ποτέ, και ασφαλώς είναι μια δίκαιη ανταμοιβή για τον πελάτη μας που έπαιζε για είκοσι χρόνια! Μετά το πρωτα'αθλημα που πήρε πέρυσι η ποδοσφαιρική ομάδα της Λέστερ με 5000/1, αυτός ο πελάτης μας τερμάτισε τα πάντα!».

Άμα έχεις τύχη τελικά...

Καλοφάγωτα λοιπόν. Σίγουρα γυρίζοντας σπίτι του από μπίρες με φίλους, ποτέ δεν περίμενε ότι θα ήταν εκατομμυριούχος!