O γιος του Χέφνερ εξιστορεί πως είναι να μεγαλώνεις στην έπαυλη του Playboy (pic & vid)

Gazzetta team
O γιος του Χέφνερ εξιστορεί πως είναι να μεγαλώνεις στην έπαυλη του Playboy (pic & vid)
Για κάποιους ήταν όνειρο ζωής να ζουν στην έπαυλη του Playboy. Για τον Κούπερ Χέφνερ, τον γιο του Χιου Χέφνερ, ήταν απλά η καθημερινότητά του.

Τώρα μιλάει στην κάμερα για την εμπειρία του να μεγαλώνεις στην έπαυλη που έγιναν από τα πιο θρυλικά πάρτι. Όσο ο Κούπερ Χέφνερ μεγάλωνε στην περιβόητη έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες, δεν ήταν όπως ο περισσότερος κόσμος φανταζόταν: ο μπαμπάς Χιου Χέφνερ άφηνε μακριά τα παιδιά του από τα άτακτα «κουνελάκια» του, όχι βέβαια και για πολύ.

«Όταν οι γονείς μου ήταν μαζί, ήταν ήρεμα», λέει ο μικρότερος γιος του ιδρυτή του Playboy σε συνέντευξή του στην New York Post. Η μητέρα του 25χρονου Κούπερ και πρώην σύζυγος του Χιου, Κιμπερλι Κόνραντ η Playmate του 1989, μάλλον είχε βαλθεί να συντηρητικοποιήσει τη «Μέκκα του σεξ»... «Τα ξέφρενα πάρτι, έγιναν δεξιώσεις. Θεωρώ ότι ήταν παράκληση της μητέρας μου».

Όλα όμως βρήκαν την... ισορροπία τους όταν το ζευγάρι χώρισε το 1998, οπότε ο Χιου έφτιαξε μια κατοικία για την πρώην σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά - ο Χέφνερ απέκτησε με την Κίμπερλι, εκτός από τον Κούπερ, και έναν ακόμη γιο τον 27χρονο σήμερα Μάρστον.

«Όταν ο μπαμπάς έκανε πιο έντονα πάρτι, έστελνε τους σεκιούριτι να ελέγξουν ότι η μπέιμπι σίτερ μας κρατούσε μακριά από όσα γίνονταν», θυμάται ο νεαρός. Τώρα ο Κούπερ εμφανίζεται στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «American Playboy: The Hugh Hefner Story» της Amazon και έχει ήδη φορέσει τις... πιτζάμες και παντόφλες του πατέρα του (αγαπημένο ένδυμα), δηλαδή έχει ενεργό λόγο στην επιχείρηση ως επικεφαλής του δημιουργικού από τον Ιούλιο το 2016. Ο ίδιος άρχισε να ασχολείται με τον βαρύτιμο τίτλο του Playboy από την ηλικία των 21 αλλά αποχώρησε στις αρχές του 2016 όταν οι πωλήσεις άρχισαν να φθίνουν.

«Ήθελα να συμμετάσχω στην οικοδόμηση μιας στρατηγικής για την προώθηση του brand στη δική μου γενιά. Έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό δε θα γινόταν με την παρούσα ηγεσία, οπότε έκανα τη διαμαρτυρία».

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, το περιοδικό έχοντας τον πατέρα του στο τιμόνι, πήρε μια άκρως συντηρητική απόφαση: είπαν όχι στις γυμνές φωτογραφίες και αντικατέστησαν τα κουνελάκια με ντυμένες Playmate. Κίνηση ωστόσο, που λίγο έλειψε να ρίξει στα τάρταρα τις πωλήσεις. Ο Χιου επενέβη, ο Κούπερ επανήλθε, αρκετά στελέχη αποχώρησαν και το γυμνό επέστρεψε πανηγυρικά.

Ο Κούπερ είναι αρραβωνιασμένος με την 26χρονη ηθοποιό του Χάρι Πότερ, Scarlett Byrne η γδύθηκε για τις σελίδες του περιοδικού υπό τις οδηγίες του αγαπημένου της (τεύχος Μαρτίου/Απριλίου 2017).

Ερωτηθείς για το αν ένοιωσε περίεργα με τις «πικάντικες» φωτογραφίες της αγαπημένης του, η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Όχι!. Μιλάτε σε κάποιον που η μητέρα του έχει ποζάρει στο περιοδικό. Δε πιστεύω ότι το σεξ είναι παράξενο, μέχρι οι άνθρωποι να το κάνουν παράξενο». Ο Χιου Χέφνερ, για την ιστορία, έγινε χθες 9 Απριλίου, 91 ετών και όπως λέει ο γιος του «είναι απολύτως καλά».

Πηγή: newsbeast.gr