Το «τρίτο» πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ (pic)

Gazzetta team
Το «τρίτο» πρόσωπο που διέλυσε τον γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ (pic)
Ο χωρισμός του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί έχει απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό τα media και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τα αίτια του πολύκροτου διαζυγίου τους.

Έως σήμερα, η κακή συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ προς τα παιδιά του και η ασυμφωνία χαρακτήρων μεταξύ του ζευγαριού ήταν οι αιτίες που «γκρέμισαν» την έως πρότινος οικογενειακή τους ευτυχία. Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του RadarOnline, ο πραγματικός λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να ρίξει "αυλαία" στον γάμο του δεν είναι άλλος από τη… στενή σχέση της Αντζελίνας με τον αδερφό της, Τζέιμς.

Μάλιστα, άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του ζευγαριού δηλώνουν ότι ο αδερφός της ηθοποιού είχε εγκατασταθεί πλέον στο σπίτι τους, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Μπραντ που έφτασε στο σημείο να πει στη σύζυγό του: «Ή εκείνος ή εγώ»

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, πάντως, φαίνεται ότι η Αντζελίνα επέλεξε τον αδερφό τελικά, και αν θυμηθούμε τα ερωτικά φιλιά που είχε ανταλλάξει με τον αγαπημένο τηςΤζέιμς παλαιότερα , τα δυο αδέρφια είναι όντως πολύ…δεμένα.


Πηγή: topontiki.gr