Δεν έπεισε κανέναν η δικαιολογία του σάτυρου στη Ρόδο

Gazzetta team
Δεν έπεισε κανέναν η δικαιολογία του σάτυρου στη Ρόδο
Η δικαιολογία του; «Είχε σπάσει ένα… κουμπί στο παντελόνι μου» - Ισχυρίζεται ότι έχει νοσηλευτεί 17 φορές σε ψυχιατρική κλινική!

Η δικαιολογία που προέβαλε στο δικαστήριο ένας 45χρονος που κάθισε στο εδώλιο μετά από καταγγελία δύο νεαρών γυναικών ότι έβγαλε μπροστά τους το γεννητικό του όργανο και χαϊδευόταν προκλητικά, ήταν ότι είχε σπάσει ένα… κουμπί στο παντελόνι του και το κρατούσε για να μην πέσει!

Ο δικαστής του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, όμως, δεν πείστηκε ούτε από τον ισχυρισμό του, ούτε από όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισής του. Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο πρώην καταδρομέας ήταν υπόδειγμα, είχε σταθερή εργασία και ετοιμαζόταν να παντρευτεί, αλλά ένα τροχαίο άλλαξε τη ζωή του, καθώς απέκτησε αναπηρία που του προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί 17 φορές σε ψυχιατρική κλινική!

Ωστόσο, οι μαρτυρίες των δυο γυναικών ηλικίας 30 και 29 χρόνων ότι το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου τις ακολουθούσε στην Ακτή Σαχτούρη και αυνανιζόταν προκλητικά, δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Έτσι, το δικαστήριο έριξε «καμπάνα» φυλάκισης δέκα ημερών στον 45χρονο σάτυρο, στον οποίο πάντως χορήγησε τριετή αναστολή.

Πηγή: protothema.gr