Kίνητρο... ερωτικής αντιζηλίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς στο Π. Φάληρο

Gazzetta team
Kίνητρο... ερωτικής αντιζηλίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς στο Π. Φάληρο
Το ενδεχόμενο η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του 26χρονου Π.Κ., τη νύχτα της Τρίτης στο Παλαιό Φάληρο, να συνδέεται με ερωτική αντιζηλία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Ο άτυχος νεαρός, στις 10.30 μ.μ., πυροβολήθηκε πέντε φορές στο στήθος και την κοιλιά από άγνωστο άνδρα με κουκούλα foul face στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση, ο 26χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Τη στιγμή της επίθεσης, ο 26χρονος βρισκόταν μαζί με ένα φίλο του στην είσοδο του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Αχαιών και Ναυσικάς. Ο δράστης επέβαινε σε μηχανή και είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα. Πυροβόλησε πέντε φορές τον νεαρό στο στήθος και την κοιλιά και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που διερευνούν το συμβάν έκαναν χθες λόγο για «ερασιτεχνικό χτύπημα». Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και μία βολίδα. Τόσο το θύμα (διατηρούσε τις αισθήσεις του) όσο και ο φίλος του υπέδειξαν ως ύποπτο για την αιματηρή επίθεση έναν Αλβανό υπήκοο, τον οποίο και κατονόμασαν. Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών (ανέλαβαν να διαλευκάνουν την υπόθεση) είναι δράστης και θύμα να βρίσκονταν σε «πόλεμο» για τα μάτια μιας γυναίκας.

Στο μεταξύ, νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στον Αγιο Παντελεήμονα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας 75 ετών. Εντοπίστηκε πεσμένος μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού με μαχαιριές στην πλάτη. Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη έρευνας.


Πηγή: kathimerini.gr