Οδοντόκρεμες και χαρτί υγείας στο Survivor!

Gazzetta team
Οδοντόκρεμες και χαρτί υγείας στο Survivor!
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου του Survivor στην εφημερίδα Espresso, λύνοντας πολλές από τις απορίες του φανατικού κοινού.

Όπως δήλωσε, οι συνθήκες ήταν μεν πολύ δύσκολες αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούν να συγκριθούν με τις αντίστοιχες του τουρκικού Survivor.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τις φήμες που ήθελαν τους παίκτες να υποφέρουν από στομαχικές διαταραχές λόγω της μεγάλης ποσότητας καρύδας που κατανάλωναν, η πρώην «Μαχήτρια» παραδέχτηκε:

«Συμμετείχα στο Survivor γιατί μου έλειπε η αδρεναλίνη. Αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν περιορισμένη σε μια αμμουδιά και σε μια περιοχή όπου το μόνο που θα μπορούσα να φάω θα ήταν καρύδες. Ύστερα από κάποιες ημέρες οι καρύδες προκαλούν διάρροια. Από την αφαγία καθόμουν και δεν μιλούσα. Μάζευα δυνάμεις. Αν με ρωτούσες, όμως, θα ξαναπήγαινα στο Survivor. Ξέρεις γιατί; Για να δώσω ένα μάθημα σε κάποιους παίκτες. Γιατί θέλω να κερδίσει ο άνθρωπος που και στα δύσκολα παραμένει καλός χαρακτήρας».

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Τελικά πόσα από τα απαραίτητα είδη προσωπικής υγιεινής υπάρχουν στον Άγιο Δομήνικο;

Η Ελισάβετ «η ψηλή» -όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτες της- δίνει την απάντηση και λύνει απορίες:

«Ο ήλιος έκαιγε και δεν είχαμε αντηλιακό. Βάζαμε μόνο στα αθλήματα. Ο φίλος μου είχε δίκιο όταν έλεγε ''Που πας; Θα χαλάσεις το δέρμα σου, τα μαλλιά σου ''. Δεν είχαμε σαμπουάν, αφρόλουτρο, τα ρούχα τα πλέναμε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που ήταν γεμάτη άμμο. Τις κουβέρτες τις μοιραζόμασταν μεταξύ μας και καθένας είχε πάνω του την οσμή του άλλου. Για να πούμε και αλήθειες στον κόσμο, χαρτί υγείας είχαμε, καθώς και οδοντόκρεμα. Γιατί στο τουρκικό Survivor δεν υπάρχουν ούτε αυτά…».

Άραγε πόσα έχουμε ακόμα να μάθουμε;


Πηγή: koolnews.gr