Ντέιβιντ Άικ: Το βαρύ πυροβολικό της σύγχρονης συνωμοσιολογίας (pics)

Gazzetta team
Ντέιβιντ Άικ: Το βαρύ πυροβολικό της σύγχρονης συνωμοσιολογίας (pics)
Ο επαγγελματίας συνωμοσιολόγος που μιλά ατάραχα για ερπετοειδή, εξωγήινους, ανθρώπινη υποδούλωση αλλά και κάθε απίθανο μεταφυσικό σενάριο

Ένα επίσημο αίτημα κατατέθηκε στη Νέα Ζηλανδία το 2008 που έψαχνε να μάθει αν ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Τζον Κέι, ήταν μέλος της εξωγήινης φυλής των δρακονιανών!

Όχι, οι Νεοζηλανδοί δεν είχαν τρελαθεί, μερίδα του κόσμου είχε πιστέψει απλώς στα μεταφυσικά κηρύγματα του Βρετανού Ντέιβιντ Άικ, που είχε συμπεριλάβει τον πρωθυπουργό της χώρας στη μακρά λίστα των ερπετοειδών του που κυβερνούν τον κόσμο.

Αφού καθησύχασε τον λαό του πως ήταν άνθρωπος με σάρκα και οστά(!), αντίστοιχη ερώτηση διατυπώθηκε αργότερα σε ανοιχτή συζήτηση με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook (2016), o οποίος έσπευσε επίσης να αποτινάξει τη ρετσινιά. Ένα 4% πάντως της αμερικανικής κοινωνίας δεν τον πίστεψε, καθώς το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό νούμερο συνεχίζει να πιστεύει ότι τα ανθρωπόμορφα ερπετοειδή κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της οικουμένης!

Αυτή είναι η ζοφερή κληρονομιά στον πλανήτη του μεγαλύτερου, διαπρεπέστερου και πιο δραστήριου συνωμοσιολόγου των ημερών μας, του ανθρώπου που είναι εδώ και περισσότερο από δυο δεκαετίες επαγγελματίας συνωμοσιολόγος, καθώς αυτή του η δραστηριότητα έχει αποδειχθεί ολότελα επικερδής.

Η Γη έχει πέσει θύμα λοιπόν των εξωγήινων και μοχθηρών ερπετοειδών με τις αλλαζόμορφες ιδιότητες, αν και η συνωμοσιολογική ρητορεία του Άικ δεν σταματά φυσικά εδώ. Έτοιμος να πιστέψει, υποδαυλίσει και θεωρητικοποιήσει οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας έχει κυκλοφορήσει στα πέρατα του κόσμου, όσο μικρή ή θεότρελη κι αν είναι, ο Άικ είδε μαγικά χιλιάδες ανθρώπους να τον ακολουθούν πλέον ευλαβικά, να παρακολουθούν τις online «αποκαλύψεις» του και να αγοράζουν μανιωδώς τα εξίσου «αποκαλυπτικά» βιβλία του που ξεμπροστιάζουν υποτίθεται το πολιτικό σύστημα, αποσυνθέτουν το πλαστό κοινωνικό οικοδόμημα και μας παραδίδουν αμαχητί όλες τις μεγάλες πλεκτάνες που παίζονται σε βάρος μας από κέντρα ελέγχου που δεν έχουν κατ’ ανάγκη τη βάση τους σε τούτον εδώ τον κόσμο.

Πώς γίνεται όμως το ιδιόρρυθμο αυτό μείγμα μεταφυσικών οραμάτων και συνωμοσιολογικής πένας να έχει αποδειχθεί όχι μόνο τόσο ανθεκτικό, αλλά και εξίσου προσοδοφόρο; Πού βρίσκει τόσο ισχυρά λαϊκά ερείσματα ο πρώην ποδοσφαιριστής και αθλητικογράφος κατόπιν Άικ, ο οποίος μεταμορφώθηκε εν μία νυκτί σε αυτόκλητο σταυροφόρο της ανθρωπότητας με αποστολή ιερή να αποκαλύψει τα σκοτεινά σενάρια που μηχανεύονται γήινες και εξωγήινες μυστικές εταιρίες;

Συγγραφέας και ομιλητής πλέον, ο Άικ εξηγεί ατάραχος στα βίντεο και τα βιβλία του πώς η πανικόβλητη ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει την «παγκόσμια αφύπνιση» που φέρνει ολοταχώς ο λόγος του. Με αποκαλυπτικά πονήματα που γίνονται μπεστ-σέλερ, όπως οι «Επαναστάτες της Συνείδησης» και το «Μυστικό όλων των εποχών», ο συνωμοσιολόγος παραθέτει «τεκμηριωμένες μαρτυρίες» ατόμων που για πρώτη μάλιστα φορά «δημοσιοποιούν τα όσα γνωρίζουν», κι αυτό για να μας δείξει αναγκαστικά «συγκλονιστικές αλήθειες».

Εξωγήινες φυλές που ελέγχουν τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια δηλαδή αλλά και όλα τα σκοτεινά μέσα που έχουν χρησιμοποιήσει ιστορικά για την υποδούλωση του ανθρώπινου είδους. Ο Άικ δεν μένει όμως στα μεγάλα και θαυμαστά αυτού του κόσμου, αφού η παραγωγική του πένα καταπιάνεται με πολλά και διάφορα, αφού όλα τους μπορούν να τον κάνουν ακόμα πλουσιότερο.

Όταν δεν παρουσιάζει «νέα και συγκλονιστικά» στοιχεία για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και τους πολέμους του Ιράκ και του Αφγανιστάν, αποκαλύπτοντας δηλαδή την παγκόσμια συνωμοσία της μυστικής Αδελφότητας των Πεφωτισμένων (στη δική του «Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»), δεν διστάζει να κατονομάζει θεσμούς και πρόσωπα που ευθύνονται για τη σημερινή παγκόσμια κρίση. Δείχνοντάς μας πάντα τους δρόμους που πρέπει να ακολουθήσουμε για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά μας και να βαδίσουμε «προς το φως της ελευθερίας», αλλάζοντας έτσι την υπόδουλη μοίρα της ανθρωπότητας.

Τα ερωτήματα που θέτει θελκτικά και ανοιχτά σε ποικίλες ερμηνείες, κι έτσι αποφασιστική μάχη δεν μπορεί να δοθεί όταν η λογική εξοβελίζεται και τον πρώτο λόγο παίρνουν όλες αυτές οι σκοτεινές γνώσεις που μόνο οι «μη-προβατοποιημένοι» οπαδοί του κατέχουν.

Γιατί παραμένει μυστική η επαφή των ηγετών του πλανήτη με εξωγήινους πολιτισμούς, αναρωτιέται μεγαλόφωνα ο Άικ, προϋποθέτοντας πως η επαφή αυτή υπάρχει. Ποιοι και γιατί κινούν τη συνειδησιακή μας υποδούλωση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ελέγχοντας ολόκληρο το φάσμα της πολιτικοοικονομικής, στρατιωτικής και πνευματικής ηγεσίας του κόσμου;

Γιατί παραμένουν κρυφές οι αναρίθμητες νέες επαναστατικές θεραπείες, επιστημονικές θεωρίες και τεχνολογικές εφαρμογές και παρά το επίπεδο του σημερινού ανθρώπινου πολιτισμού οι αξίες και τα ιδανικά μας παρακμάζουν; Τις απαντήσεις για όλα αυτά τα μεγάλα και σπουδαία κατέχει μόνο ο Άικ, ο Νο 1 επαγγελματίας συνωμοσιολόγος που το έχει καμάρι να τον αποκαλούνε έτσι.

Σωστότερα, ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως «ερευνητής πλήρους απασχόλησης για το ποιος και το τι κυβερνά πραγματικά τον κόσμο», κάτι που έχει αποκαλύψει σε περισσότερα από 20 βιβλία και αμέτρητες ώρες εξομολογήσεων σε βίντεο και DVD, όταν δεν περιοδεύει στον κόσμο για να μιλήσει με τις ώρες για κάθε πτυχή του πολιτικού, κοινωνικού και εξωγήινου φάσματος…

Πρώτα χρόνια

ddabbfoovdiiickkee1

Ο Ντέιβιντ Άικ γεννιέται στο Λέστερ της Αγγλίας στις 29 Απριλίου 1952 ως ένας από τους τρεις γιους ενός υπαλλήλου ωρολογοποιίας που είχε παρασημοφορηθεί στον Β’ Παγκόσμιο για την ανδρεία που είχε επιδείξει στις μάχες. Η οικογένεια ζούσε μέσα στην εξαθλίωση της εργατικής τάξης και ο Ντέιβιντ ήταν εντελώς αδιάφορος προς όλα και κυρίως σε ό,τι είχε να κάνει με το σχολείο.

Αγαπούσε όμως το ποδόσφαιρο και εκεί ήταν πραγματικά καλός. Όπως εξομολογήθηκε αργότερα, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που διέπρεπε σε κάτι, κι έτσι έπεσε με τα μούτρα στην προπόνηση. Έβαλε λοιπόν στόχο να γίνει τερματοφύλακας και όταν στα 15 του τον επιλέγει ένας κυνηγός ταλέντων της Κόβεντρι Σίτι, εκείνος παρατά το Γυμνάσιο και πίσω δεν κοιτά.

Με το πρώτο του συμβόλαιο ανά χείρας, εμφανίζεται το 1967 με την ομάδα νέων της Κόβεντρι ως τερματοφύλακας και μοιάζει ότι θα κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο. Δεν θα κάνει όμως, καθώς η ζωή θα του δείξει το σκληρό της πρόσωπο: ο έφηβος πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα και πρέπει να ξεχάσει τη στρογγυλή θεά μια και καλή.

ddabbfoovdiiickkee2

Έπαιξε πάντως για μερικά ακόμα χρονάκια τερματοφύλακας σε ερασιτεχνικές ομάδες βγάζοντας μερικές λίρες τη βδομάδα. Στα 21 του (1973) οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι και πήρε τη δύσκολη απόφαση να τα παρατήσει οριστικά. Όχι την μπάλα, αλλά τα γήπεδα.

Πριν συμβούν όλα αυτά, πρόλαβε να παντρευτεί την πρώτη του σύζυγο τον Σεπτέμβριο του 1971, τέσσερις μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, με την οποία θα αποκτούσε τελικά τρία παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2000, εκείνη συνεχίζει ωστόσο να παραμένει η βασική συνεργάτιδά του στην εκδοτική του περιπέτεια. Το 2011 χώρισε και από τη δεύτερη γυναίκα του…

Αθλητικογράφος στο BBC

ddabbfoovdiiickkee3

Αμέσως μόλις κρεμάει τα παπούτσια του, πιάνει δουλειά ως αθλητικογράφος σε εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα του Λέστερ. Αργότερα θα συνεχίσει την καριέρα του ως ραδιοφωνικός συνεργάτης του BBC στην πόλη και θα περάσει από πολλά αθλητικά ειδησεογραφικά, τόσο ραδιοφωνικά όσο και έντυπα.

Το 1981 φάνηκε να πιάνει την καλή, όταν έγινε παρουσιαστής αθλητικών στο νεόκοπο εθνικό πρόγραμμα του BBC «Newsnight». Βασικός συνεργάτης πλέον του δικτύου, θα πάρει μέρος ως αθλητικογράφος σε πολλές εκπομπές και τηλεοπτικά προγράμματα με τη συχνότητα του BBC. Ακόμα και στη βασική αθλητική εκπομπή του σταθμού θα φτάσει να γίνει μέλος, προδιαγράφοντας μια καλή πορεία στον χώρο των αθλητικών ειδήσεων.

ddabbfoovdiiickkee5

Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, το 1983, θα γράψει και το πρώτο του βιβλίο, για το πώς να τα καταφέρεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο! Μέχρι το 1990, όταν νιώσει το «κάλεσμα», θα είναι σταθερό μέλος του BBC Sport, μεταδίδοντας ακόμα και αγώνες των Ολυμπιακών του 1988.

Η σχέση του με το BBC θα ανακοπεί μάλιστα αιφνιδίως τον Αύγουστο του 1990, όταν αρνείται να πληρώσει έναν νέο και αμφιλεγόμενο φόρο της κυβέρνησης Θάτσερ και βλέπει τάχιστα την πόρτα της εξόδου από το ημι-κρατικό δίκτυο…

Το «κάλεσμα»

ddabbfoovdiiickkee7

Όσο γίνονταν όλα αυτά, ο Άικ άρχισε να ασχολείται με την εναλλακτική ιατρική και να τσαλαβουτά στην πολιτική με το Πράσινο Κόμμα. Μετά το 1988 μάλιστα μετατράπηκε σε έναν από τους τέσσερις εκπροσώπους Τύπου του σχηματισμού, με τον βρετανικό Τύπο να σπεύδει να τον αποκαλέσει «Τόνι Μπλερ των Πρασίνων», αν και σύντομα θα παρατούσε την πολιτική και τα προκατασκευασμένα τερτίπια της.

Κι έτσι στις αρχές του 1991 ισχυρίζεται ότι ένιωσε την «πνευματική αφύπνιση» σε ένα προκολομβιανό ταφικό μνημείο του Περού! Επιστρέφοντας στην Αγγλία, παραιτείται από το Πράσινο Κόμμα και κυκλοφορεί πλέον αποκλειστικά με τιρκουάζ χρώματα. Κι αυτό γιατί μόνο το τιρκουάζ επιτρέπει στη θετική ενέργεια να διαπερνά το σώμα.

ddabbfoovdiiickkee4

Την ίδια ώρα, αρχίζει να κάνει προφητείες για την Αποκάλυψη ή τη Μέρα της Κρίσης που κοντοζυγώνουν και να προειδοποιεί πως η Αγγλία είναι έτοιμη να καταποντιστεί στο νερό από τον τεράστιο Εγκέλαδο που έρχεται ολοταχώς το 1997. Αργότερα, όταν δεν θα επιβεβαιωθεί, θα ανασκευάσει τις «προφητείες» της εποχής λέγοντας απλώς πως ήταν «ανοησίες».

Η συνέντευξη που θα τον εκτινάξει στη δημόσια σφαίρα έρχεται τον Απρίλιο του 1991, όταν βγαίνει για άλλη μια φορά στους δέκτες του BBC για να κάνει μια σειρά ακόμα από προφητείες για το τέλος που έρχεται ολοταχώς, αλλά και για να πει και κάτι ακόμα: να ισχυριστεί, ή να υπαινιχθεί τουλάχιστον, πως είναι ο Υιός του Θεού! Ο ίδιος είπε αργότερα πως τα λεγόμενά του είχαν παρερμηνευτεί μέσα στα γέλια του ζωντανού κοινού αλλά και τους μύδρους του παρουσιαστή Terry Woogan, ο οποίος 15 χρόνια αργότερα παραδέχτηκε πως παραήταν αιχμηρός κατά του Άικ…

Η εν λόγω συνέντευξη είχε συνέπειες που δεν θα μπορούσε να προβλέψει ο Άικ, έχοντας γίνει πλέον περίγελος και μην μπορώντας κυριολεκτικά να κυκλοφορήσει στον δρόμο. Κι έτσι κράτησε χαμηλό προφίλ για μερικά χρόνια, μέχρι το 1999 τουλάχιστον, όταν δημοσίως εμφανιζόταν μόνο μέσω των συνωμοσιολογικών πονημάτων του, τα οποία κυκλοφορούσαν με απίστευτα παραγωγικούς ρυθμούς…

Ο μεγαλύτερος συνωμοσιολόγος του καιρού μας

ddabbfoovdiiickkee8

Παρά τις αρχικές αυτές δημοσιεύσεις μετά την επίμαχη συνέντευξη, η οποία όπως δήλωσε αργότερα ο ίδιος ο Άικ έκοψε κάθε γέφυρα με την παλιά του ζωή, αστέρι της συνωμοσιολογίας έγινε το 1999. Αφού δεν καταστράφηκε ο κόσμος το 1997, όπως είχε προφητεύσει, ο Άικ ρίχνει στην κυκλοφορία το «Μυστικό όλων των εποχών», το πόνημα με το οποίο καθελκύει την αχτύπητη συνωμοσιολογικά ρητορεία του για τη ράτσα των ερπετοειδών που κυβερνούν την οικουμένη!

Οι δρακονιανοί, όπως έχουν περάσει στον συνωμοσιολογικό λόγο της χώρας μας, είναι μια εξωγήινη φυλή που ελέγχει τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια, εφαρμόζοντας σκοτεινά μέσα για να πετύχουν τους δόλιους σκοπούς τους. Ο Άικ «αποκαλύπτει» την αληθινή προέλευση όλων των ιδεολογικών και θρησκευτικών ρευμάτων ως μηχανισμού καταπίεσης του ανθρώπου προερχόμενου από εξωγήινους πολιτισμούς άλλων διαστάσεων.

Η θεωρία δεν θα έμενε εδώ και θα επεκτεινόταν με κατοπινές δημοσιεύσεις και ομιλίες σε περισσότερες από 25 χώρες, μοιάζοντας ως μια διεστραμμένη και κακογραμμένη επιστημονική φαντασία. Δρακονιανοί είναι ή ήταν για τον Άικ από τη βασίλισσα της Αγγλίας και την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι τον Μπιλ Κλίντον, τον Τζορτζ Μπους, τον Μπαράκ Ομπάμα και, για λόγους που κανείς δεν έχει καταλάβει, τον χολιγουντιανό ηθοποιό Κρις Κριστόφερσον!

ddabbfoovdiiickkee9

Ο βασικός πυρήνας της θεωρίας των ερπετοειδών παραμένει ο ίδιος εδώ και χρόνια, καθώς είναι το βαρύ πυροβολικό της δράσης του και αυτό που θεωρούν ακαταμάχητο οι χιλιάδες οπαδοί και θαυμαστές του. Οι οποίοι κατακλύζουν τα αμφιθέατρα που μιλά και τα βιβλιοπωλεία κάθε φορά που ξαναχτυπά με την πένα του, εξασφαλίζοντάς του δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες σε αμοιβές και πωλήσεις.

Αργότερα, ο Άικ θα ασχολούνταν με όποια συνωμοσιολογική θεωρία έμοιαζε να έχει το momentum: από τους Ιλουμινάτι μέχρι και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή, θέματα που δεν ενδιαφέρθηκε εξάλλου ποτέ να ελέγξει για οποιαδήποτε εμπειρική (και άρα ελέγξιμη) συνέπεια.

Τα περισσότερα από τα 20 βιβλία του μιλούν για πολλά και ανατριχιαστικά, από την άρνηση του Ολοκαυτώματος μέχρι και την «αποκάλυψη» πως παγκόσμιοι ηγέτες και δημόσια πρόσωπα είναι δρακονιανοί και παιδόφιλοι ταυτοχρόνως. Η Παγκόσμια Ελίτ που κυβερνά τον κόσμο είναι για τον Άικ από άλλον κόσμο και περιλαμβάνει από 43 αμερικανούς προέδρους μέχρι και αιγύπτιους φαραώ και βασιλείς των Σουμερίων.

ddabbfoovdiiickkee10

Κήρυκας κατά της παγκοσμιοποίησης, ο λόγος του συντάχθηκε κατόπιν με κάθε ερμητικό μεταφυσικό σενάριο, από τα «τοξικά τρόφιμα» και τον ηλεκτρομαγνητισμό, που χρησιμοποιούνται για πλύση εγκεφάλου, μέχρι και ό,τι άλλο παλαβό έχει υποστηριχθεί δημοσίως και έχει μαζέψει λίγους περισσότερους πιστούς από τον εμπνευστή του. Ο Άικ πιστεύει, ας πούμε, φυσικότατα σε όλες τις εξωγήινες θεάσεις, από τον εξωγήινο του Ρόσγουελ και τις απαγωγές μέχρι τα σημάδια στα χωράφια και τους «Άντρες με τα Μαύρα».

Αφού είδε άλλη μια γιγαντιαία συνωμοσία συγκάλυψης στο τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου και αναγνώρισε την εξωγήινη διαφθορά στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σήμερα έχει ρίξει το βάρος του σε κάτι άλλο: την «παγκόσμια αφύπνιση» που κηρύττει αυτός και μερικοί ακόμα συνωμοσιολόγοι.

Αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα, μας λέει, τότε δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πιαστούμε αιχμάλωτοι σε μια «πολύ πραγματική εκδοχή του Matrix», το οποίο προσλαμβάνει μάλιστα με τη μορφή που του έδωσε το Χόλιγουντ στην κλασική σειρά ταινιών με τον Κιάνου Ριβς! Πλέον παραθέτει ακόμα και τις ανησυχίες του Στίβεν Χόκινγκ για την τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας πως μοιράζονται πολλά(!) με τον διαπρεπή επιστήμονα, αν και οι συσχετίσεις αρχίζουν και εξαντλούνται ακριβώς εδώ, μιας και ο Χόκινγκ υποδεικνύει ότι στο μέλλον οι μηχανές ενδέχεται να γίνουν εξυπνότερες από μας, ενώ ο Άικ τοποθετεί αυτό το σημείο στο… 2018!

Τώρα τα ερπετοειδή του κυβερνούν τον κόσμο με πιο εξελιγμένους τρόπους, μέσω ιών και προγραμμάτων που μεταδίδονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μεταλλάσσονται διαρκώς, κρατώντας καθυποταγμένη την ανθρωπότητα. Μια σαφής εξέλιξη δηλαδή από τις εποχές που μας έλεγε ότι οι ανθρώπινες αισθήσεις ελέγχονται από τους δρακονιανούς και τα κέντρα ελέγχου τους στον πλανήτη Κρόνο (και τους δακτυλίους του κυρίως) και τη Σελήνη!

ddabbfoovdiiickkee11

Μη φοβάστε πάντως, γιατί ο Άικ είναι και πάλι εδώ να μας πει πως όλη αυτή η κόλαση μπορεί να νικηθεί. Φτάνει να αγοράσουμε τα βιβλία του για να αφυπνιστούμε πνευματικά, να διακρίνουμε τις πλεκτάνες και τα ψεύδη που μας σερβίρουν και να ανεβούμε επίπεδα συνείδησης ώστε να μη μας επηρεάζει η συνωμοσία των δρακονιανών.

Αν πάλι όλα αυτά δεν είναι για σας, θυμηθείτε απλώς πως το 1991 προφήτευε πως το τέλος του κόσμου θα ερχόταν το 1997 και συνεχίζουμε να είμαστε εδώ…


Πηγή: newsbeast.gr