Δεύτερη απάτη από τη «μαϊμού» εφοριακό στα Γρεβενά

Gazzetta team
Δεύτερη απάτη από τη «μαϊμού» εφοριακό στα Γρεβενά
Την είχαν ταυτοποιήσει για πρώτη φορά στις 19 Οκτωβρίου όταν, μαζί με έναν άνδρα συνεργό της, είχαν επισκεφθεί μια 80χρονη στο σπίτι της παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και την έπεισαν να τους δώσει 250 ευρώ, αλλά στη συνέχεια την απασχόλησαν και κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι της άλλα 300 ευρώ

Ως «άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα» χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μια 45χρονη Ελληνίδα απατεώνισσα που δρα στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών παριστάνοντας πότε την… τεχνικό της Δ.Ε.Η. και πότε την εφοριακό!

Την είχαν ταυτοποιήσει για πρώτη φορά στις 19 Οκτωβρίου όταν, μαζί με έναν άνδρα συνεργό της, είχαν επισκεφθεί μια 80χρονη στο σπίτι της παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και την έπεισαν να τους δώσει 250 ευρώ, αλλά στη συνέχεια την απασχόλησαν και κατάφεραν να αρπάξουν από το σπίτι της άλλα 300 ευρώ!

Τώρα, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς και άλλη μια απάτη που η αδίστακτη γυναίκα είχε διαπράξει στις 2 Απριλίου του 2015! Τότε, πάλι μαζί με έναν άγνωστο ακόμη άνδρα, είχαν συστηθεί ως υπάλληλοι της τοπικής Δ.Ο.Υ. σε μια 78χρονη και την έπεισαν να τους δώσει 450 ευρώ, δήθεν για να εξοφλήσει οφειλή του γιου της!

Σε βάρος της 45χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ωστόσο, η έρευνα για την δράση της συνεχίζεται καθώς θεωρείται βέβαιο ότι στα τουλάχιστον δυο χρόνια που μεσολάβησαν είχε καταφέρει να εξαπατήσει και άλλου ανυποψίαστους ηλικιωμένους.

Πηγή: protothema.gr