Ίντερνετ καφέ με «φρουτάκια» στην Κατερίνη

Gazzetta team
Ίντερνετ καφέ με «φρουτάκια» στην Κατερίνη
Έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Πελάτες δεν υπήρχαν σε ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Κατερίνη όταν έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ωστόσο οι 29 υπολογιστές που ήταν εγκατεστημένοι ήταν εφοδιασμένοι με ειδικό λογισμικό για το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Η 43χρονη Ρωσίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος προσπάθησε να μετατρέψει σε νόμιμες ιστοσελίδες όσα εμφανίζονταν παίγνια στις οθόνες τους, μέσω του κεντρικού server.

Όμως, δεν τα κατάφερε και συνελήφθη, ενώ ο server κατασχέθηκε. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενη για διενέργεια παράνομου τυχερού παιγνίου, ενώ με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος που απουσίαζε.

Στην Πτολεμαΐδα, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 39χρονη Βουλγάρα ιδιοκτήτρια ενός καφέ μπαρ και μία 55χρονη Ελληνίδα πελάτισσα στην οποία επέτρεπε να παίζει «φρουτάκια» μέσω υπολογιστή. Οι δυο γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενες για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές και ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών.



Πηγή: protothema.gr