Σε τράπεζα εργάζεται πια ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Gazzetta team
Σε τράπεζα εργάζεται πια ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Υπάλληλος σε τράπεζα με… «μπλοκάκι» ο Γαβριήλ - Στο Πικέρμι και στον Αlpha η Ράνια Τζίμα


Ήταν ένα από τα «it» ζευγάρια της πολιτικής και μιντιακής σκηνής, ωστόσο, πλέον, και οι δύο επιδιώκουν να βρίσκονται όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζουν μια κανονική ζωή στην Ελλάδα της κρίσης.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη Ράνια Τζήμα, ο γάμος των οποίων το Μάιο του 2016 -παρά τις προσπάθειες και των δύο για «χαμηλούς τόνους»- είχε αποτελέσει το κοσμικό γεγονός της περιόδου.

Ειδικά για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη είχε αποτελέσει το -οριστικό;- κλείσιμο μιας από τις πλέον δύσκολες και περιπετειώδεις περιόδους της ζωής του, από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας τον πρότεινε για υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

Από τις αρχές του 2014 ως και το καλοκαίρι του 2015 ο Σακελλαρίδης γνώρισε την πολιτική και από την καλή και από την ανάποδη: αντίπαλος του Γιώργου Καμίνη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας, πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά και απίστευτες επιθέσεις για την προσωπική του ζωή, σκληρή ιδεολογική πάλη με τον εαυτό του και το κόμμα του μετά τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015 μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και, τελικά, αποχώρηση από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και παραίτηση από βουλευτής, αρνούμενος να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα.

Εξίσου δύσκολη ήταν και για τη σύζυγό του, Ράνια Τζήμα, η περίοδος αυτή, καθώς το Mega, όπου εργαζόταν, βρισκόταν σε limbo και οι εργαζόμενοί του σε ένα ιδιότυπο πουργατόριο, απλήρωτοι και χωρίς να γνωρίζουν κυριολεκτικά τι τους ξημερώνει.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», η ζωή του ζευγαριού έχει αρχίσει να μπαίνει πλέον σε ήρεμα νερά. Η Ράνια Τζήμα, μετά την εγκυμοσύνη της, επιστρέφει στην τηλεόραση, εντασσόμενη στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Alpha, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με δελτίο παροχής υπηρεσιών στο Τμήμα Ερευνών της Eurobank.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ζευγάρι, μαζί με την σχεδόν έξι μηνών κόρη του, ζει ήσυχα στη Νέα Σμύρνη, ασχολείται με τη δουλειά και τη ζωή του και αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιότητα, επανερχόμενοι και οι δύο στην… κανονική ζωή.

Πηγή: topontiki.gr