Το καταραμένο τρίγωνο όπου δεσπόζουν τα παραφυσικά φαινόμενα: Τα ασυνήθιστα γεγονότα που γίνονται στην περιοχή (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το καταραμένο τρίγωνο όπου δεσπόζουν τα παραφυσικά φαινόμενα: Τα ασυνήθιστα γεγονότα που γίνονται στην περιοχή (vid)
Η συνεχής ροή παράξενων αναφορών έχει εδραιώσει το καθεστώς του ως μια από τις πιο στοιχειωμένες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όταν πρόκειται για τρομακτικά μέρη, λίγα μπορούν να ανταγωνιστούν την απόκοσμη φήμη του τριγώνου Bridgewater. Φωλιασμένη στη νοτιοανατολική Μασαχουσέτη, η περιοχή αυτή έχει γίνει διαβόητη για το ευρύ φάσμα υπερφυσικών δραστηριοτήτων της, κερδίζοντας μια φήμη που έχει ιντριγκάρει και τρομάξει τόσο τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες.

Το τρίγωνο Bridgewater είναι ένα hotspot για κάθε είδους παραφυσικά φαινόμενα. Τα φαντάσματα και τα παράξενα πλάσματα φέρονται ως συχνοί επισκέπτες.

Αλλά η υπερφυσική δραστηριότητα δεν σταματά εκεί. Έχουν επίσης αναφερθεί ότι ορισμένοι έχουν δει UFO και δολοφονίες από συμμορίες εντός των ορίων του τριγώνου. Ο Tim Weisberg, ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα, δήλωσε στην εφημερίδα The Patriot Ledger ότι τα ασυνήθιστα γεγονότα της περιοχής δεν συνδέονται με κάποιο μεμονωμένο γεγονός, αλλά μάλλον με την εγγενή ενέργεια του ίδιου του τόπου.

@maureenhancock In the Bridgewater triangle on Halloween #fyp -#bridgewater #bridgewatertriangle #paranormal #haloween ♬ original sound - Maureen Hancock

Δεδομένης της φήμης του, το τρίγωνο Bridgewater δεν είναι ένα μέρος για λιπόψυχους. Πολλοί θα το σκέφτονταν δύο φορές πριν περάσουν μια νύχτα σε αυτό το απόκοσμο μέρος, και για καλό λόγο. Η συνεχής ροή παράξενων αναφορών έχει εδραιώσει το καθεστώς του ως μια από τις πιο στοιχειωμένες περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες.