Στα χρώματα της Χρβατσκα η Ιβάνα Κνολ: Παρούσα στη πρεμιέρα η πρώην Miss Κροατία (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Στα χρώματα της Χρβατσκα η Ιβάνα Κνολ: Παρούσα στη πρεμιέρα η πρώην Miss Κροατία (vid)
Το μοντέλο από την Κροατία είναι και στη Γερμανία για το Euro 2024, και είναι έτοιμο για την μεγάλη πρεμιέρα της Κροατίας απέναντι στην Ισπανία.

Έτοιμη να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει το ενδιαφέρον στις κερκίδες των γηπέδων της Γερμανίας είναι η Ιβάνα Κνολ. Η πρώην Miss Κροατία που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω της παρουσίας της στο Μουντιάλ του Κατάρ (2002) ταξίδεψε στη Γερμανία για το Euro 2024 και είναι έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα της Κροατίας απέναντι στην Ισπανία.

To πανέμορφο μοντέλο έχει τρία εκατομμύρια followers στο Instagram και έχει φωτογραφηθεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Erling Haaland, ο Shaquille O'Neal και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Fernando Alonso.

Η Ivana βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και ήδη έχει «μαγνητίσει» τα βλέμματα.

Μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στη BILD με αφορμή την έναρξη του τουρνουά. «Θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στις 24 Ιουνίου θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό» είπε χαρακτηριστικά για το προγραμμά της στην Γερμανία.