Ξέσπασε η Πάολα στη σκηνή για το «λουκέτο» στο κέντρο που εμφανίζεται: Παίζουμε δυνατά; Όχι γ@μ# την π#$%@ν@ μου!» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η Πάολα στη σκηνή για το «λουκέτο» στο κέντρο που εμφανίζεται: Παίζουμε δυνατά; Όχι γ@μ# την π#$%@ν@ μου!» (vid)
Η Πάολα σχολίασε το κλείσιμο του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες για ηχορύπανση.

Την απόφαση να βάλει «λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα έβαλε ο δήμος Θεσσαλονίκης μετά από τις καταγγελίες κατοίκων για ηχορύπανση. Η τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής (7/6) δεν παρέλειψε να αναφερθεί γι αυτή την εξέλιξη, την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Συζητώντας με τους θαμώνες για το θέμα της ηχορύπανσης, ξέσπασε λέγοντας: «Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε στα… γαλλικά: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

Διαδοχικές συλλήψεις

Μετά τις καταγγελίες των κατοίκων στην περιοχή του Μύλου ακολούθησαν διαδοχικές συλλήψεις των προσωρινά υπεύθυνων του υπαίθριου κέντρου διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Πάολα.

Τις δύο προηγούμενες νύχτες -και κατόπιν σχετικών καταγγελιών- η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά έξι συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τα παραπάνω άτομα συνελήφθησαν, κατά πληροφορίες, εις διπλούν, καθώς μετά την πρώτη σύλληψή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου και αφού έλαβαν ρητή δικάσιμο από το αυτόφωρο κι αφέθηκαν ελεύθερα, επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο «πόστο» τους με συνέπεια να συλληφθούν εκ νέου μετά από νέες καταγγελίες.

Για το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε απόφαση να βάλει «λουκέτο» λόγω ηχορύπανσης. Κατά της απόφασης, η οποία ισχύει από την προσεχή Τρίτη (11/6), η επιχείρηση προσέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια.