Η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γιου του κατέκτησε το Conference Cup του Κολλεγίου Αθηνών

Η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του γιου του κατέκτησε το Conference Cup του Κολλεγίου Αθηνών
Η αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αθλητισµό είναι γνωστή, καθώς, εκτός από φίλαθλος, παραµένει ενεργός και ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αφού εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθληµα των αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών.

Πραγματοποιήθηκε χθες (31/5) ο τελικός του πρωταθλήματος αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών, με την ομάδα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, 30Plus SAKA F.C., να αναδεικνύεται νικήτρια με 2-1.

Μεταξύ των παικτών της ομάδας ήταν και ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, στο πρωτάθληµα έχουν δικαίωµα συµµετοχής µόνο απόφοιτοι, οι οποίοι καλούνται να δηµιουργήσουν τις οµάδες τους και να αγωνιστούν στα ίδια γήπεδα όπου έπαιζαν στα µαθητικά τους χρόνια.

Το ρόστερ της 30Plus SAKA F.C. απαρτίζεται από 23 παίκτες. Πρόκειται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον γιο του, Κωνσταντίνο, τον Περικλή Χανάκη, τον διευθυντή εµπορικής αξιοποίησης ακινήτων Βασίλη Γεωργαντζή, τον ∆ηµήτρη Κονταξή, τον Νίκο Ανδριανά, τον Μανώλη Σιγάλα, τα αδέρφια Φαίδωνα, Γιώργο και τον πατέρα τους, Αντώνη Μιτζάλη, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Συνδέσµου Ξενοδόχων Καβάλας, τον αρχιτέκτονα ΕΜΠ ∆αµιανό Αµπακούµκιν και τους γιους του, Βίκτωρα και Μάρκο, τον Κωνσταντίνο ∆ήµα, τον πολιτικό µηχανικό Αρη Χαβάκη, τον οδοντίατρο Αλέξανδρο Καλτσά, τον καρδιολόγο Ηρακλή Ζησιµόπουλο, τον Θανάση Μαντά, τον Παύλο Μπούρα, τον Βασίλη Μπόρτζη-Κράσσανο, τον Φίλιππο Παπασπυρίδη, τον Ιωάννη Παπαδιονυσίου και τον Μιχάλη Κατσίνα.