Συνεχίζεται το θρίλερ με την απανθρακωμένη σωρό του 82χρονου στα Άνω Λιόσια: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε κάδο

Επιμέλεια: Newsroom
Συνεχίζεται το θρίλερ με την απανθρακωμένη σωρό του 82χρονου στα Άνω Λιόσια: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη σε κάδο
Περιπλέκεται το μυστήριο με την απανθρακωμένη σωρό του 82χρονου που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια, καθώς η αστυνομία εντόπισε ανθρώπινα μέλη σε κάδο.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό που αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 10:00 χθες (31/5) το βράδυ στα Άνω Λιόσια. Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαλευκάνει την υπόθεση.

Το μυστήριο ωστόσο περιπλέκεται, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του 82χρονου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα κεφάλι και πόδια.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην αυλή απανθρακωμένο τον 82χρονο πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του ήταν ο 59χρονος γιος του, ο οποίος έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μιλούσε ακατάληπτα και αρχικά δήλωσε πως ο πατέρας του πέθανε και επειδή δεν είχε λεφτά για την κηδεία, του έβαλε φωτιά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και για μη αναγγελία θανάτου. Ο ίδιος οδηγήθηκε σήμερα από τους αστυνομικούς στο σπίτι όπου βρέθηκε η σορός, παρουσία εισαγγελέα.

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι ο 82χρονος να πέθανε από φυσικά αίτια και μετά ο γιος να έβαλε φωτιά. Επίσης θα ερευνηθεί αν είχε προηγηθεί εγκληματική ενέργεια. Τελευταία φορά που είδαν τον πατέρα οι γείτονες ήταν το Πάσχα, ενώ έκαναν και λόγο για κάποια φορά που ο ηλικιωμένος τους είχε εκμυστηρευτεί πως τον χτυπούσε ο γιος του.