Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους στην Κηφισιά: «Βλέπεις παιδιά να οπλοφορούν, ανήλικους με μαχαίρια, σιδερογροθιές, πτυσσόμενα» (vid)

Newsroom
Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους στην Κηφισιά: «Βλέπεις παιδιά να οπλοφορούν, ανήλικους με μαχαίρια, σιδερογροθιές, πτυσσόμενα» (vid)
Ένας ανήλικος στην Κηφισιά έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Άγριος ξυλοδαρμός και ληστεία και πρωταγωνιστές πάλι παιδιά σημειώθηκε αυτή την φορά μέρα μεσημέρι έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.

Μια αγγελία στα social media που έβαλε 17χρονος για να πουλήσει το κινητό του τον οδήγησε μαζί με έναν φίλο του σε ενέδρα, όπου εμφανίστηκαν τρεις νεαροί, οι οποίοι στη συνέχεια του επιτέθηκαν με μεγάλη αγριότητα. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως η συνάντηση εξελίχθηκε σε βίαιη επίθεση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ότι για να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου τον ψεκάζουν στην αρχή με σπρέι. Στη συνέχεια, ένας εκ των δύο δραστών επιτίθεται με γροθιές στο ανήλικο θύμα.

Ο δραστης πλησιάζει τον ανήλικο και καθώς πάει να απομακρυνθεί τον χτυπάει με σιδερένιο λοστό.

Οι αιματηρές επιθέσεις ανάμεσα σε παιδιά όχι μόνο έχουν αυξηθεί αλλά σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστοί ακόμα και όπλα.

«Πολλά παιδιά οπλοφορούν είτε είναι μεγάλοι είτε είναι ανήλικοι με μαχαίρια, σιδερογροθιά, πτυσσόμενα, διάφορα τέτοια πράγματα, που τα κάνουν απλά πιο επικίνδυνα, επειδή είναι και θανατηφόρα αυτά» λέει ένας έφηβος στο MEGA.