Πήγαν με το σκάφος τους για ψάρεμα και τελικά «ψάρεψαν» αγριογούρουνο

Αντί για ψάρια επέστρεψαν με ένα... αγριογούρουνο ερασιτέχνες ψαράδες στο Πήλιο.
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πήλιο το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7). Μια παρέα ψαράδων βγήκαν με το σκάφος τους στην περιοχή της Μηλίνας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr η ομάδα των ερασιτεχνών ψαράδων αντί για ψάρια εντόπισαν μέσα στη θάλασσα ένα αγριογούρουνο!
Το ζώο προσπάθησε να περάσει από τη μία στεριά στην άλλη κολυμπώντας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Οι ψαράδες επιχείρησαν να το προσεγγίσουν και τελικά αφού τα κατάφεραν, το μετέφεραν στη στεριά με το σκάφος τους.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Βασάλος εκθρονίζει τον «Ντάνο» με μια ατάκα: «Ο Κατσούλης ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από όλα τα Survivor» (vid)
- Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λάρισα: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο δράστη
- 46χρονη σε απόγνωση: «Έχω 800 τατουάζ και δεν μπορώ να βρω δουλειά, ούτε καν σαν καθαρίστρια» (vid)