Η Λίλιαν Αρχοντή από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» καταγγέλλει αστυνομική βία: «Φιόνα μας, ξεχάστε το περιστατικό», μου είπαν στο τμήμα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Λίλιαν Αρχοντή από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» καταγγέλλει αστυνομική βία: «Φιόνα μας, ξεχάστε το περιστατικό», μου είπαν στο τμήμα (vid)
Σοκάρει η καταγγελία της ηθοποιού ότι μαζί με την κόρη της έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας.

Στο προσκήνιο έφερε η Λίλιαν Αρχοντή το περιστατικό που βίωσε το περασμένο καλοκαίρι μαζί με την κόρη της. Η ηθοποιός, αγαπητή μέσα από τον ρόλο της «Φιόνας» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», περιέγραψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, όσα πέρασε η ίδια και η κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα, στα χέρια αστυνομικών.

Όπως καταγγέλλει οι δύο γυναίκες έπεσαν θύματα ένστολης βίας σε πλατεία κοντά στον Κολωνό, την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022. Όλα ξεκίνησαν όταν κλήθηκε η αστυνομία, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο που είχε η Λίλιαν Αρχοντή με δύο άλλες γυναίκες.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο ζήτησαν με επιτακτικό και άγριο τρόπο από την ηθοποιό να δώσει τα στοιχεία της. Στη συνέχεια, ζήτησαν και τα στοιχεία της κόρης της αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Ξαφνικά την άρπαξαν από το χέρι και με μια κίνηση τη έριξαν μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο, με το νεαρό κορίτσι να έχει τρομοκρατηθεί και να φωνάζει βοήθεια. Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν μητέρα και κόρη για απείθεια και βία.

Τις οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και δεν τους επέτρεψαν να πάνε στο νοσοκομείο για να καταγραφούν οι κακώσεις και οι μώλωπές τους και μάλιστα τους ζήτησαν να ξεχάσουν και το περιστατικό. «Με το που μπήκα μέσα μού είπαν “καλώς τη Φιόνα τη μοναδική μας αγάπη και την Μπουλίτσα, μίλα μας στον ενικό, εσύ μας μεγάλωσες, σε αγαπάμε”. Μόλις εξέφρασα την οργή μου για το τι συνέβη, ήταν συγκαταβατικοί. “Εντάξει, ξεχάστε το περιστατικό, μη μπλέξεις τώρα τα κανάλια, όλα θα πάνε καλά”, μου έλεγαν», κατήγγειλε η γνωστή ηθοποιός.