Σολωμού: «Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο» (vid)

Σολωμού: «Οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο» (vid)
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις συμβουλές που δίνει για τις σχέσεις και στο πόσο καλά νιώθει που την συμπαθούν τόσο πολύ οι γυναίκες.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στις κάμερες για το podcast και τις θετικές αντιδράσεις που δέχεται από τις γυναίκες ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις με πρώην συντρόφους της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναλύει και δίνει συμβουλές για σχέσεις στο podcast της, με τα βίντεο να γίνονται viral στα social media με τις γυναίκες να την αποθεώνουν.

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το podcast ανέφερε: «Ελπίζω να εκφράζω τις γυναίκες, προσπαθώ τουλάχιστον. Αυτό που παίρνω πίσω είναι σοβαρό. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι για πλάκα, αλλά το πόσο πολύ οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο και φωνάζουν και λένε ευχαριστώ, για μένα είναι, δεν ξέρω, νιώθω ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό».

«Με πάρα πολλούς πρώην μου τους έχω πολύ μέσα στη ζωή μου, δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό. Το μυστικό είναι πως στο τέλος ο άνθρωπος μένει και όταν είναι καλός και έχει καλή ψυχή και φεύγει το ερωτικό και οι εγωισμοί και όλα αυτά, σου μένει ο άνθρωπος. Από το ένστικτο και μόνο αν καταλάβεις ότι αξίζει να τον έχεις στην ζωή σου, τον κρατάς στην ζωή σου», απάντησε σχετικά με τους πρώην της με τους οποίους έχει καλές σχέσεις.