Χαμός στην επιστροφή της Φουρέιρα στη σκηνή: Άναψαν και καπνογόνα για χάρη του FY (vid)

Χαμός στην επιστροφή της Φουρέιρα στη σκηνή: Άναψαν και καπνογόνα για χάρη του FY (vid)
Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε με την περιοδεία «Reborn Tour» και η σκηνή πήρε φωτιά.

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/5) στο Κατράκειο Θέατρο, στην επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή. Η κορυφαία pop star εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της μετά την γέννηση του παιδιού της στις 7 Φεβρουαρίου.

Με τη συναυλία αυτή άνοιξε την περιοδεία «Reborn Tour», μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών που θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω, αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός, είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει. Σας ευχαριστώ που με τιμάτε απόψε, που έχετε γεμίσει αυτό το πανέμορφο θέατρο. Σας ευχαριστώ που ότι κι αν αποφασίσω στη ζωή μου, είστε πάντα δίπλα μου. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ.

Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα από το μεγάλο μου tour. Αυτό το tour που περίμενα πως και πως... Συνεχίζουμε σε όλη την Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν να μην ήταν εδώ σήμερα η έναρξη, στην Αθήνα», είπε βγαίνοντας στη σκηνή, εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε και ο , ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό όταν ανέβηκε στη σκηνή. Μάλιστα, ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που δεν έλειψαν και τα καπνογόνα δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στο θέατρο.

Στο πλαίσιο του «Reborn Tour», η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει και σε πόλεις του εξωτερικού, όπως η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη και το Άμστερνταμ, βάζοντας στον ρυθμό της και την Ευρώπη, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη μεγάλη και sold out περιοδεία της.