Η Κοσιώνη «κόλλησε» στον «αέρα» της εκπομπής της: «Συγγνώμη από την κούραση έχουμε ρετάρει λίγο» (vid)

Η Κοσιώνη «κόλλησε» στον «αέρα» της εκπομπής της: «Συγγνώμη από την κούραση έχουμε ρετάρει λίγο» (vid)
Η κούραση πρόδωσε την Σία Κοσιώνη κατά την διάρκεια της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής για τις εκλογές.

Με μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τις εκλογές της 21ης Μαϊου, «Η Ελλάδα αποφασίζει» η Σία Κοσιώνη υποδέχθηκε τους εκπροσώπους τύπους των τεσσάρων εκ των έξι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Ο λόγος για τον Άκη Σκέρτσο από τη Νέα Δημοκρατία, την Πόπη Τσαπανίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τον Δημήτρη Μάντζο από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής και τον Γιάννη Γκιόκα από το ΚΚΕ.

Μετά το πέρας της πρώτης ώρας της συζήτησης, όμως, η κούραση πρόδωσε την Σία Κοσιώνη και μάλιστα αστειεύτηκε και η ίδια με το κόλλημα που παρουσίασε στον τηλεοπτικό αέρα. Ρωτώντας τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής.

«Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση. Τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας. Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα;», ανέφερε.

«Τις… πως το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα! Έχουμε όλοι ρετάρει λίγο» πρόσθεσε, ξεσπώντας σε γέλια, η Σία Κοσιώνη απευθυνόμενη προς τον συνάδελφο της, Παύλο Τσίμα.