Ξύλο ανάμεσα σε μέλη σκωτσέζικου συγκροτήματος πάνω στη σκηνή: «Θα σε σκοτώσω» (vid)

Ξύλο ανάμεσα σε μέλη σκωτσέζικου συγκροτήματος πάνω στη σκηνή: «Θα σε σκοτώσω» (vid)
Το συγκρότημα έχει φήμη για τις ζωντανές εμφανίσεις του με τακτικές sold-out περιοδείες στη Σκωτία, αλλά έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλά μουσικά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου του Scotland's , T in the Park, ρεκόρ οκτώ φορές.

H πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκωτσέζικου ροκ συγκροτήματος «The View», μάλλον θα μείνει στην ιστορία αλλά για τους λάθος λόγους. Συγκεκριμένα, μέλη της μπάντας ξεκίνησαν να τσακώνονται και ακολούθησαν σκηνές με ξύλο και γροθιές.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε να ρίχνει μια γροθιά στον μπασίστα και ούρλιαξε «Θα σε σκοτώσω!».

Τι συνέβη

Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι όταν το σκωτσέζικο συγκρότημα - γνωστότερο για την επιτυχία του, Same Jeans, που έφτασε στο νούμερο τρία στα charts το 2007 - χρειάστηκε να διακόψει τη συναυλία του στο Ινστιτούτο Κωφών στο Μάντσεστερ.

Ήταν η πρώτη τους εμφάνιση μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια. Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος ισχυρίζεται ότι παρατήρησε τσακωμούς μεταξύ του frontman Kyle Falconer και του μπασίστα Kieren Webster, πριν ο τελευταίος κλωτσήσει μια βάση μικροφώνου.

Στο βίντεο ο Κάιλ φαίνεται να ρίχνει μια γροθιά καθώς άλλοι προσπαθούν να τους διαλύσουν.

Μετά από τον τσακωμό, ανακοίνωσαν μέσω των social media ότι η συναυλία στο Λονδίνο δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Δυστυχώς πρέπει να αναβάλουμε την αποψινή παράσταση στο Λονδίνο. Παρακαλούμε κρατήστε τα εισιτήριά σας προς το παρόν και θα ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες τι θα γίνει. Ζητάμε τεράστια συγγνώμη από όλους τους φαν μας», αναφέρει το συγκρότημα.