Ρεκόρ... συλλήψεων λόγω μέθης για οδηγό στο Βόλο: Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν εξέτασαν τον φάκελό του

Επιμέλεια: Newsroom
Ρεκόρ... συλλήψεων λόγω μέθης για οδηγό στο Βόλο: Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί όταν εξέτασαν τον φάκελό του
Έχει συλληφθεί μεθυσμένος 6 φορές και ποτέ δεν «βάζει μυαλό». 

Ένας 55χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τετάρτης στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,79 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την α’ μέτρηση και 1,83 mg/lt κατά την β΄ μέτρηση η οποία έγινε μετά την παρέλευση 18 λεπτών της ώρας, με όριο το 0,25 mg/lt.

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου αποφασίστηκε να κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα, μέχρι την Παρασκευή, που ζήτησε να απολογηθεί.

Όπως διαπιστώθηκε από την έδρα του δικαστηρίου που εξέτασε τον φάκελό του, έχει συλληφθεί μεθυσμένος 6 φορές και ποτέ δεν «βάζει μυαλό».

Ο ίδιος ζήτησε να μην κρατηθεί στο τμήμα, γιατί λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για τα μάτια του, αλλά η δικαιολογία του δεν έπεισε τους δικαστές που τον ενημέρωσαν πως θα τύχει της αναγκαίας περίθαλψης και στο κρατητήριο.