Κατηγορούμενος για ζωοκλοπή στην Κρήτη, ισχυρίστηκε πως πήγε στις ερημιές επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση

Επιμέλεια: Newsroom
Κατηγορούμενος για ζωοκλοπή στην Κρήτη, ισχυρίστηκε πως πήγε στις ερημιές επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση
Οι ισχυρισμοί νεαρού Κρητικού που κατηγορείται για απόπειρα ζωοκλοπής στην Σταλίδα της Κρήτης.

Ένας νεαρός κατηγορούμενος για ζωοκλοπή στην Κρήτη, ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στις ερημιές που ήταν τα ζώα τη νύχτα, επειδή είχε σχέση με μια παντρεμένη, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η ιστορία της ζωοκλοπής

To 2019 έκλεψαν από το μαντρί ηλικιωμένου, πάνω από την Σταλίδα, 35 αρνιά. Το 2021 οι ζωοκλέφτες ξαναχτύπησαν και άρπαξαν 60 αρνιά. Ήταν η τρίτη και …φαρμακερή αφού αυτή τη φορά ο γιος του γέροντα που είχε τα ζώα, αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες.

Ο 49χρονος διανυκτέρευε σκοπίμως σε ένα σπιτάκι πιο πέρα από τη μάντρα, φοβούμενος νέα ζωοκλοπή λόγω των ημερών. Και έπεσε διάνα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα άκουσε μέσα στη νύχτα θόρυβο. Οι ζωοκλέφτες είχαν βάλει στο μάτι τα 67 αρνιά που ήταν μέσα στο στάβλο, αδιαφορώντας για τα πρόβατα που ήταν απ’ έξω.

Όπως εκτιμάται, σχεδίαζαν να τα δέσουν με σχοινάκια και στην συνέχεια θα τα φόρτωναν σε αγροτικά. Ο 49χρονος που κινητοποιήθηκε άμεσα, αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός εκ των δραστών νεαρό γείτονα του.

Ως προς το δεύτερο άτομο, η ταυτότητα του βρέθηκε από την πινακίδα του αυτοκινήτου, το οποίο ανήκει στη γυναίκα του.

Πρόκειται επίσης για νεαρό κρητικό που διαμένει στην περιοχή του Σισίου. Αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες το επόμενο πρωί.

Ο γείτονας δεν είπε το παραμικρό για τα όσα του αποδίδονται, ενώ ο έτερος συλληφθείς φέρεται να επικαλέστηκε «ροζ ιστορία» για να δικαιολογήσει την παρουσία του στις ερημιές μέσα στη νύχτα. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για εξωσυζυγική σχέση με επίσης παντρεμένη.