Καινούργιου για όσους της στέλνουν φωτογραφίες με το μόριό τους: «Για ποιο λόγο το κάνετε;» (vid)

Newsroom
Καινούργιου για όσους της στέλνουν φωτογραφίες με το μόριό τους: «Για ποιο λόγο το κάνετε;» (vid)
Έξαλλη έγινε η γνωστή παρουσιάστρια με τη συμπεριφορά ορισμένων ανδρών.

«Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, ωραία και διακριτικά παρακαλώ», είπε την Παρασκευή (7/4) στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Mary Vitinaros, ότι δεν την φλερτάρουν τόσο πολύ οι άντρες και πως μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι είναι πολύ ψηλή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα εξέφρασε το παράπονο της και είπε πως αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, που καθ’ ομολογία της αναζητεί εδώ και κάποιο διάστημα το ιδανικό ταίρι και το άλλο της μισό και η οποία έχει δηλώσει άτυχη στα προσωπικά της τόνισε μάλιστα ότι οι άντρες που συνήθως είναι μαζί της, είναι φίλοι της. «Απλωθείτε», είπε και πρόσθεσε: «Μην μου στέλνετε φωτογραφίες στο Instagram, δεν έχετε ελπίδες. Κάποιοι κάνουν και photoshop».

Στο ερώτημα αν η ίδια λαμβάνει γυμνές φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ρε φίλε, για ποιο λόγο να στείλεις το μόριό σου; Για ποιο λόγο, δηλαδή, το κάνετε αυτό οι άντρες; Στο Instagram να στέλνετε αυτό το πράγμα; Για ποιο λόγο; Είναι χυδαίο, πέφτετε πολύ στα μάτια μας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Θα πούμε “ουάου”; Αν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.