Φυλάκιση σε απατημένο άνδρα που ξυλοκόπησε την γυναίκα του, αφού έβαλε κοριό στις ρόδες της νταλίκας του εραστή της

Επιμέλεια: Newsroom
Φυλάκιση σε απατημένο άνδρα που ξυλοκόπησε την γυναίκα του, αφού έβαλε κοριό στις ρόδες της νταλίκας του εραστή της
Όταν ο σύζυγος τους «τσάκωσε», ο εραστής έβαλε μπροστά τη μηχανή της νταλίκας και παρέσυρε 4-5 μέτρα τον απατημένο σύζυγο.

Το Τριμελές Εφετείο Εγκλημάτων Πάτρας επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε σύζυγο γιατί ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και 8 μηνών για τον «κοριό» που τοποθέτησε στο αυτοκίνητό της προκειμένου ν’ αποδείξει ότι τον απατούσε.

Μετά από μια οκταετία, εν τέλει, έκλεισε ο κύκλος της ενδοοικογενειακής βίας μετά απιστίας, που οδήγησε δύο οικογένειες στα δικαστήρια και στη διάλυση ενός γάμου.

Σύμφωνα με το achaianews.gr, ο απατημένος άνδρας, πέραν της καταδίωξης σε βάρος του για ξυλοφόρτωμα της συζύγου του, «πλήρωσε» και για τον «κοριό» στις ρόδες της νταλίκας του εραστή της -όταν τον έπιασε στα πράσα μαζί της.

Ο σύζυγος είχε υποψίες ότι τον απατούσε η γυναίκα του και για να το αποδείξει, τοποθέτησε «κοριό» στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα, μέσω κάρτας SIM στο κινητό του, άκουγε απευθείας τις ερωτικές συνομιλίες της γυναίκας του με τον νταλικέρη εραστή της κι έτσι πληροφορήθηκε για ένα από τα ραντεβού τους στην προβλήτα του Ρίου. Έσπευσε, λοιπόν, επιτόπου και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του οδηγού.

Έντρομη η γυναίκα του μάζεψε τα ρούχα της και από την πόρτα του συνοδηγού κατάφερε να διαφύγει και να μπει στο δικό της ΙΧ, το οποίο είχε παρκάρει στην αλάνα του Πορθμείου. Ταυτόχρονα, ο νταλικέρης έβαλε μπροστά τη μηχανή της νταλίκας και παρέσυρε 4-5 μέτρα τον απατημένο σύζυγο.

Κατόπιν, ο τελευταίος υπέβαλε μήνυση και ο εραστής -παρά το γεγονός ότι είχε μάρτυρα υπεράσπισης τη γυναίκα του (!) που κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ ταξίδευε μαζί του- καταδικάσθηκε σε φυλάκιση κάποιων μηνών.

Προχθές, κατά την εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε η «πέτρα του σκανδάλου» σε βάρος του απατημένου άνδρα, αποδείχθηκε ότι αυτός είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές σε βάρος της και βέβαια είχε τοποθετήσει παράνομα τον «κοριό» στο όχημά της, κάτι που αποκαλύφθηκε τυχαία όταν αυτή το πήγε στον ηλεκτρολόγο διότι έσβηνε η μηχανή…