Κοψιδάς: «Μου έχουν κάνει bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοψιδάς: «Μου έχουν κάνει bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια για το στέρνο μου» (vid)
Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την δημιουργία οικογένειας και τον γάμο, το bullying που έχει δεχθεί και για το πώς έχει στο μυαλό του την ιδανική σύντροφο.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στον γάμο και για το εάν έχει σκεφτεί να κάνει παιδί. «Έχω πολύ καλές σχέσεις με την κόρη της πρώην μου, είμαστε σαν οικογένεια. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο. Έχω συγκατοικήσει 3 φορές. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω παιδί. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Το μεγαλύτερο ελάττωμά μου, είναι η τελειομανία μου. Για το στέρνο μου, δέχομαι κολακευτικά σχόλια. Έχω δεχθεί bullying για το πηγούνι και τη μύτη μου, για διάφορα, Για πολλά χρόνια δεν με έβλεπα όμορφο στον καθρέφτη. Δεν μου άρεσε η εμφάνισή μου, όταν αγάπησα τον εαυτό μου, μού έλεγαν ότι είμαι όμορφος», δήλωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε εάν τον φλερτάρουν άνδρες, αλλά και για τις σχέσεις του. «Με φλερτάρουν άνδρες και μου στέλνουν μηνύματα στα social. Το έχω το σουξέ μου. Είχα σχέση με γυναίκα 12 χρόνια μεγαλύτερή μου. Όταν ήμουν μικρός έκανα σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες, τώρα που μεγάλωσα, το αντίθετο», τόνισε ο ηθοποιός.

«Επειδή έχω υπάρξει αθλητής για πολλά χρόνια, μ' αρέσουν τα ωραία σώματα, οπότε θα ήθελα η σύντροφός μου να είναι αθλήτρια, να γυμνάζεται, να αγαπάει την γυμναστική και να είναι ψηλή. Στη σχέση μου πλέον θέλω να γελάω και να μην υπάρχει μιζέρια», σημείωσε κλείνοντας.