Κοπέλα έστειλε ηχητικό στον Μητσοτάκη σαν και αυτά του αρχιγύπα του Instagram (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοπέλα έστειλε ηχητικό στον Μητσοτάκη σαν και αυτά του αρχιγύπα του Instagram (vid)
Τα ηχητικά του τύπου που έστελνε τα ίδια μηνύματα σε δεκάδες κοπέλες έχουν γίνει viral και ένα παρόμοιό του, έφτασε μέχρι και στον Πρωθυπουργό της χώρας.

Τις τελευταίες μέρες, τα social media, έχουν γεμίσει με τα ηχητικά μηνύματα που έστελνε ένας τύπος στο Instagram σε δεκάδες κοπέλες και όλα ήταν καρμπόν.

Ναι, μιλάμε για αυτόν με τις χαρακτηριστικές ατάκες «ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει τίποτα» και «ανθρώπινα μόνο σου στέλνω» που οι περισσότεροι δεδομένα θα τις έχετε συναντήσει αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες.

Ε λοιπόν, μία κοπέλα είπε να αντιγράψει τον... αρχυγύπα του Instagram και να στείλει το δικό της ηχητικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάπως παραλλαγμένο φυσικά όπως μπορείτε να δείτε και στο video του Open...

Σε αυτό λοιπόν, έλεγε στον Πρωθυπουργό: «Κυριάκο καλησπέρα. Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει τίποτα, μόνο κάτι επιδόματα. Ανθρώπινα μόνο σου στέλνω γιατί προσπάθησα να σε βρω στη βουλή και δεν τα κατάφερα. Θα σου ήταν εύκολο να επικοινωνήσεις εσύ μαζί μου. Και δεν θέλεις, θα το σεβαστώ. Απλά πες το μου και θα το καταλάβω».