Η άγνωστη ιστορία της Κολέτσα: «Μου πετούσε λουλούδια στο πρόσωπο, του τα πέταξα πίσω και τον έβρισα. Ήταν ο Lenny Kravitz» (vid)

Newsroom
Η άγνωστη ιστορία της Κολέτσα: «Μου πετούσε λουλούδια στο πρόσωπο, του τα πέταξα πίσω και τον έβρισα. Ήταν ο Lenny Kravitz» (vid)
Για ένα άγνωστο περιστατικό που της είχε τύχει πριν αρκετά χρόνια στο Romeο, όταν δεν αναγνώρισε τον Lenny Kravitz μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα.

Η Χριστίνα Κολέτσα ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε πριν από μια δεκαετία στο Romeo όπου τραγουδούσε εκείνη την εποχή, όταν και εκνευρίστηκε με έναν πελάτη που της πετούσε λουλούδια στο πρόσωπο. Ο πελάτης αυτός ήταν ο Lenny Kravitz, αλλά δεν τον αναγνώρισε.

«Έχω κάνει μια τεράστια καφρίλα. Πριν πάρα πολλά χρόνια, στο μαγαζί που τραγουδούσα τότε στο Romeo, ήρθε ένας κύριος που μου φαινόταν λίγο γνωστή φυσιογνωμία. Δεν ήξερε πως να πετάξει λουλούδια και μου τα πετούσε μέσα στο πρόσωπο.

Λέω ''αγενής είναι αυτός'', περνάω λοιπόν από το τραπέζι του και του τα πετάω μέσα στο πρόσωπο, λέω και ένα μπιπ και μπαίνω στο καμαρίνι μου έξαλλη. Ρωτάω ''ποιος ήταν αυτός
που μου πετούσε τα λουλούδια μέσα στο πρόσωπο'' και τότε μου λένε ''είσαι καλά κορίτσι μου; Αυτός που σου πετούσε λουλούδια και ήταν τρελαμένος μαζί σου ήταν ο Lenny Kravitz''.

Ντροπή! Είχε έρθει ο Lenny Kravitz στο Romeo παιδιά! Είχα βγάλει τη μία μπότα και όταν κατάλαβα ποιος ήταν, είχαν βγει με τη μία μπότα και τον κυνηγούσα έξω. Αλλά δεν τον πρόλαβα...», διηγήθηκε η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία είπε πως του είχε στείλει ένα μήνυμα στο Instagram αλλά δεν της απάντησε ποτέ.