Γυμναστηριακός δοκιμάζει τροφή για σκύλους αντί για πρωτεϊνούχο ρόφημα (vid)

Newsroom
 Γυμναστηριακός δοκιμάζει τροφή για σκύλους αντί για πρωτεϊνούχο ρόφημα (vid)
Αφού ανακάλυψε την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες της τροφής για σκύλους που φτιάχνεται για τους τριχωτούς φίλους μας, ένας influencer της γυμναστικής αποφάσισε να δοκιμάσει να τη φάει.

Αφού ανακάλυψε την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες της τροφής για σκύλους που φτιάχνεται για τους τριχωτούς φίλους μας, ένας influencer της γυμναστικής αποφάσισε να δοκιμάσει να τη φάει. Παρά τον προορισμό της ως τροφή για κατοικίδια ζώα, ο influencer ήταν περίεργος για τα διατροφικά οφέλη και αποφάσισε να τη δοκιμάσει.

@henry.fit #stitch with @kizaru.adm #fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ♬ original sound - Henryfit

Ο κόσμος της γυμναστικής κερδίζει τεράστια δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον εκπαιδευτή γυμναστικής Joey Swoll να είναι μια αξιοσημείωτη φιγούρα. Ο Swoll είναι γνωστός για την ομιλία του κατά των τοξικών επισκεπτών του γυμναστηρίου και την προώθηση της θετικότητας στους χώρους γυμναστικής. Ωστόσο, τα viral βίντεο με αποτυχίες στο γυμναστήριο τραβούν επίσης την προσοχή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως τη φορά που μια γυναίκα κόλλησε σε ένα τραπέζι αναστροφής και χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία για βοήθεια.

@henry.fit Replying to @kenton916 ❗️trying the dog food❗️#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Η τελευταία προσθήκη στη σελίδα του στο TikTok είναι αποτέλεσμα νοσηρής περιέργειας. Σε ένα viral βίντεο, ο δημιουργός προειδοποίησε τους επισκέπτες του γυμναστηρίου να μην τρώνε σκυλοτροφή, παρά την περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες.

@henry.fit Replying to @hoss7549 ❗️trying the cat food 🐱❗️#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #catfood #viral ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Παρά την προειδοποίηση, ένας influencer δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό αφού έμαθε για την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες στις τροφές για σκύλους. Ο Henryfit, ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να πειραματιστεί με μια μάρκα σκυλοτροφής που φέρεται να περιέχει 666 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 200 γραμμάρια.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το τέλος της δοκιμαστικής δοκιμής του. Χάρη σε έναν σχολιαστή, ο Henryfit ανακάλυψε ότι μια μάρκα γατοτροφής περιείχε προφανώς 69.000 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 36 θερμίδες, ενώ μια άλλη καυχιόταν για 8.000 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 285 θερμίδες.