Οργή για τους γονείς στις ΗΠΑ που τύλιξαν το παιδί τους με μεμβράνη (vid)

Newsroom
Οργή για τους γονείς στις ΗΠΑ που τύλιξαν το παιδί τους με μεμβράνη (vid)
Πυρά δέχθηκε ένα νεαρό ζευγάρι όταν δημοσίευσε στο TikTok βίντεο με το δίχρονο παιδί τους να το έχουν τυλίξει από το λαιμό μέχρι τα γόνατα με μεμβράνη.

Χρήστες του TikTοk έσπευσαν να τους επικρίνουν ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών. Η νεαρή μητέρα ωστόσο ισχυρίζεται ότι ήταν απλά παιχνίδι. «Μας πήραν τον γιο μας μέχρι να μπορέσει η αρμόδια υπηρεσία να αξιολογήσει, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν» είπε η νεαρή Savannah Glembin, που δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης.

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το πιο πρόσφατο βίντεό της η influencer ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι το παιδί της γελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα. Αλλά το ανησυχητικό βίντεο για το οποίο μιλά η μητέρα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία.

@savannahglembin

♬ original sound - Savannah Glembin

Η Savannah Glembin έχει πλέον «κλειδώσει» τον λογαριασμό της μετά τα επικριτικά σχόλια, αλλά μία χρήστης κατάφερε να διατηρήσει μέρος του επίμαχου βίντεο που δείχνει το μωρό ασφυκτικά τυλιγμένο με μεμβράνη μαγειρέματος. Το αγόρι, που ονομάζεται Gunner, είναι τυλιγμένο σφιχτά από το λαιμό και κάτω σε μεμβράνη.

Είναι εντελώς ακινητοποιημένο με τα χέρια δεμένα στα πλευρά, και στο βίντεο φαίνεται να κλαίει ενώ δείχνει τρομοκρατημένο. Ο πατέρας που φορά στρατιωτική στολή, χαμογελά και τον κουνάει.

@auntkaren0 @savannahglembin how is this entertainment? #tdwhbwwh #karen #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Auntkaren0

«Αν έχεις ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος» ακούγεται να λέει η μητέρα του παιδιού. Το επόμενο πλάνο δείχνει να βάζει μπρούμυτα στο κρεβάτι το παιδί. Ο πατέρας ακούγεται να λέει αστειευόμενος «είναι σκουλήκι».

Το παιδί ανήμπορο να κουνηθεί ακούγεται σαν να πονά. Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις η μητέρα του παιδιού ανάρτησε άλλο βίντεο όπου αναφέρει πως «Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου δημοσιεύοντας αυτό το βίντεο. Ειλικρινά και αληθινά γελούσε και βγήκε από την πλαστική μεμβράνη σε λιγότερο από πέντε λεπτά».