Φόβοι για το «τέλος του κόσμου» καθώς χιλιάδες πτηνά κατέκλυσαν δρόμο στο Μεξικό (vid)

Newsroom
Φόβοι για το «τέλος του κόσμου» καθώς χιλιάδες πτηνά κατέκλυσαν δρόμο στο Μεξικό (vid)
Το τέλος του κόσμου μπορεί να είναι κοντά μας, αφού κάτοικοι στο Μεξικό φέρονται να είδαν χιλιάδες πουλιά να προσγειώνονται στους δρόμους.

Το τέλος του κόσμου μπορεί να είναι κοντά μας, αφού κάτοικοι στο Μεξικό φέρονται να είδαν χιλιάδες πουλιά να προσγειώνονται στους δρόμους. Οι χρήστες του Twitter προειδοποίησαν ότι το φαινόμενο θα μπορούσε να είναι σημάδι «έσχατων καιρών» ή «κρίσης».

Ένα μυστηριώδες σμήνος πουλιών προκάλεσε φόβο και ανησυχία, αφού κατέκλυσαν έναν δρόμο στο Μεξικό. Χιλιάδες πουλιά προσγειώθηκαν στους δρόμους του Μεξικού, με το συρφετό να αφήνει ορισμένους να πιστεύουν ότι πρόκειται για σημάδι των «έσχατων καιρών».

Σε μια viral πλέον ανάρτηση στο Twitter, ένας χρήστης κατέγραψε πλάνα από τα χιλιάδες πουλιά και προειδοποιεί για μια περιβαλλοντική κρίση που φαίνεται να προβλέπουν τα πτηνά.

Αυτά τα σμήνη δεν είναι «ποτέ καλό σημάδι», σύμφωνα με έναν χρήστη, ο οποίος υποδεικνύει ότι τα πουλιά πετούν πάντα «μακριά από τον κίνδυνο». Ποιος κίνδυνος θα μπορούσε να είναι αυτός, δεν έχει εξηγηθεί ακόμη, αλλά πολλοί χρήστες πρότειναν ότι έρχεται καταιγίδα, καθώς τα πουλιά συρρέουν κατά χιλιάδες προς το Μεξικό.

Οτιδήποτε, από «μαγνητική κρίση» έως «ηλιακή έκρηξη», εξετάστηκε από εκείνους που προσπάθησαν να καταλάβουν γιατί τα πουλιά συγχωνεύουν τις δυνάμεις τους στους δρόμους του Μεξικού.