Λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού μετά την απώλεια του πατριού της (vid)

Newsroom
Λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού μετά την απώλεια του πατριού της (vid)
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε με συγκίνηση μέσα από την εκπομπή της για τον χαμό του σπουδαίου ιστορικού και πατριού της, Γιώργου Δερτίλη.

Η Ναταλία Γερμανού βίωσε μία από τις δύσκολες εβδομάδες της, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή στον ALPHA μίλησε για το δυσάρεστο γεγονός κι εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια: «Η δική μου εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Ίσως θα τα διαβάσατε. Κι από εμένα την αγάπη μου στην μητέρα μου γιατί έχασε τον άντρα της κι όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο. Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους. Ο Γιώργος συνδύαζε αυτά τα τρία πράγμα, παιδεία, ευγένεια και καλοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία πράγματα, πως να μην τον αγαπήσεις; Πόσα πράγματα έμαθα από αυτό το άνθρωπο. Πόσες συζητήσεις κάναμε. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε.

Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Πολύ σπουδαίος άνθρωπος και μαμά δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Αλλάζουμε κλίμα» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού συγκινημένη.